✨️ Obserwuj #mirkoanonim Wpadłem w pułapkę myślenia "a może stać mnie na więcej?" i nie potrafię cieszyć się tym co mam, a raczej tym z kim jestem. Jeszcze jakiś czas temu dałbym się pokroić za to żeby być w swoich obecnych butach. A teraz? Jakby nadal czegoś brak. HELP.
@mirko_anonim: zawsze tak będzie, kiedyś posiadanie Tesli było moim największym marzeniem, teraz auto jak auto i człowiekowi marzy się rolls royce. Zawsze coś
@mirko_anonim: bo wiesz, że stać cię na więcej. Nie ma nic złego w rozwoju, ale jeśli uważasz to za pułapkę to coś musi być rzeczywiście na rzeczy. Mi pomaga zastanowienie się czy ta rzecz dotycząca rozwoju wpłynie negatywnie na mnie, bądź moich bliskich na zasadzie: mogłabym zmienić pracę, pójdą za tym lepsze zarobki, ale będę musiała poświęcić wolny czas np. na aktualizację CV, wdrożenie w nowej firmie, proces rekrutacyjny. Uświadamiam
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Wpadłem w pułapkę myślenia "a może stać mnie na więcej?" i nie potrafię cieszyć się tym co mam, a raczej tym z kim jestem. Jeszcze jakiś czas temu dałbym się pokroić za to żeby być w swoich obecnych butach. A teraz? Jakby nadal czegoś brak.
HELP.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki #psychologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Zawsze coś
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta