Wpis z mikrobloga

@Nikczemny_Pomidor @pawelpan @varres: Tylko nie wpłaćcie dzisiaj po 1000 złotych na WOŚP. Jako fajnopolaka by mnie to niesamowicie bolało i na pewno wielu innych tutaj też. Proszę, nie róbcie tego.

@MartwyProsty: ostatnio jeden konfiarz walący sobie do prawicy i ksysia właśnie wpłacił 100zł, bo przegrał zakład ze mną. Także spokojnie, psychoprawica nadrobi wpłaty na WOŚP :)
  • Odpowiedz
@MartwyProsty: Zaraz Ci powiedzą, że nie no tyle to nie xD.

Pisowcy ostatnio na wykopie próbują udawać, że na skutek X będą robić Y, za Y najczęściej podstaw głosowanie na Nawrockiego, lub przeciwko Trzaskowskiemu. Ale że robią to bardzo niechętnie. Nie wiem skąd u nich taki pomysł narracyjny ale w ciągu tygodnia widziałem kilkadziesiąt takich postów lub komentarzy.

MIAŁEM GŁOSOWAĆ NA TRZASKA ALE... MIAŁEM NIE OGLĄDAĆ STANOWSKIEGO ALE...

xD
Fucktyczniee - @MartwyProsty: Zaraz Ci powiedzą, że nie no tyle to nie xD.

Pisowcy o...

źródło: comment_1670430758ujwEEyW1YUK1vPQo3oIlq4

Pobierz
  • Odpowiedz
dla fajnopolaków i tuskobotów obiektywnie jest wtedy kiedy mówi się tylko dobrze o PO, a źle o pis. Bo wiadomo, że PO to sami wykształceni, a ci od pisu nie skończyli podstawówki, i ogólnei naziści, faszyści, nie lubią kobiet, proputinowscy itd itp, bo tak mówią eksperci z TVN i TVPO, światowej sławy wykształceni eksperci. Dlatego tak im się podoba nowa jakość w TVPO, tylko dobrze o PO i tylko źle o pisie,
  • Odpowiedz
ostatnio jeden konfiarz walący sobie do prawicy i ksysia właśnie wpłacił 100zł, bo przegrał zakład ze mną. Także spokojnie, psychoprawica nadrobi wpłaty na WOŚP :)

@d4wid: szanuję, jak lewak przegrał to 3 lata robił fikołki żeby nie wpłacić stówy XD Ot różnica jakości między stronami na wypoke
https://wykop.pl/link/7705011/holownia-kieruje-pozwem-w-trybie-wyboczym-przeciwko-poslom-pis/komentarz/130931357/to-jest-to-ze-holownia-kupil-1-5-ha-z-domem-za-20k-od-jakiejs-babulinki-maja-s--------y-rozmach-widze-i-z-prawej-i-z-lewej#130933049
@Usmiech_Niebios +23
@Jarusek: aż zerknąłem w tamten wpis i widzę że kolega Kryspin również lewicujący miał więcej honoru od ciebie XD
https://wykop.pl/wpis/73376777/jarusek-i-jak-tam-jarusku-jednak-konfunia-weszla-d#259112819
niech sobie każdy zresztą poczyta i oceni owe "mistrzowskie kłamstwa" bo za takie jaruskie fikołki normalnie trzeba w cyrku płacić :D
  • Odpowiedz