Aktywne Wpisy

Paladyn_28 +166
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Na co chorujesz?
Przy okazji mam jeszcze r-------ą zastawkę trojdzielną, ale buprenorfina na to nie pomaga akurat
To był też zarazem ostatni dzwonek, że już nie mogę sobie pozwolić na takie rozrywki bo już jestem za stary, zrobiłem sobie dwie dziury w łapach które wypełniły się ropą i potem je rozcinałem żeby wycisnąć i oczyścić wrzody. Łapa mi spuchła jak hulkowi, a jak wycisnalem w
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego w końcu poszedłem na legitną substytucję. Potem się przeprowadziłem i zagadałem z moich nowym lekarzem 'pierwszego kontaktu' czy wypisanie mi substytucji stanowiłoby problem - zagrałem z nim w otwarte karty, powiedziałem jak jest, nie bajerowałem, nie naciagalalem faktów. Udało się. Na początku przepisywał mi 8mg, obecnie zszedłem
Trzymaj się i też się odzywaj jakbyś potrzebował z kimś zamienić kilka zdań ;)