@rales: możesz mieć zakola, możesz być manletem 160 cm byle byś był czorny to p0lki dostaną spazmy tzipy na twój widok podczas kawalerskiego, przykre to.
facet na kawalerskim to żaden tzipy striptizerki nie oglądał nigdy? Już nie popadajmy w skrajności.
@pwone: na ostatnich kilku kawalerskich chłopy nie chcieli striptizu, a jak któryś dał pomysł to reszta od razu odrzuciła, że szkoda kasy żeby baba dupą za 300 zł podkręciła, lepszy lasertag xD
na ostatnich kilku kawalerskich chłopy nie chcieli striptizu, a jak któryś dał pomysł to reszta od razu odrzuciła, że szkoda kasy żeby baba dupą za 300 zł podkręciła, lepszy lasertag xD
@Cyk_dwujeczka: to samo u mojego znajomego, zamiast striptizu się złożyliśmy na gokarty, wspinaczkę na ściance, do tego
@siwy-y: byłem gdzieś na 8 kawalerskich różnych znajomych i większość polegała na wynajęciu domku w górach, chlaniu, grillowaniu i w międzyczasie jakichś aktywnościach, grach terenowych. Po imprezach domek posprzątany - choć w społeczeństwie utarło się, że to faceci biorą striptizerki i robią chlew.
Konkurencyjne panieńskie to w większości kluby, drinki i dyskoteki, bo trzeba się pokazać - koniecznie w dużym mieście.
Co kto lubi, choć jak widzę zdjęcia wywołujące zniesmaczenie,
źródło: 97f94001eafcfc34ac332ebedc4476ad57791559e8a4c387fb8f562873bbe82b
Pobierz@WujaTHC: Tak trzymaj chłopie
źródło: OTZQhlU7SLsHWCDZXDf8vXYtUbKNppQ4
Pobierz@pwone: na ostatnich kilku kawalerskich chłopy nie chcieli striptizu, a jak któryś dał pomysł to reszta od razu odrzuciła, że szkoda kasy żeby baba dupą za 300 zł podkręciła, lepszy lasertag xD
@D00D00: do aktu to dopiero dojdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cyk_dwujeczka: to samo u mojego znajomego, zamiast striptizu się złożyliśmy na gokarty, wspinaczkę na ściance, do tego
Konkurencyjne panieńskie to w większości kluby, drinki i dyskoteki, bo trzeba się pokazać - koniecznie w dużym mieście.
Co kto lubi, choć jak widzę zdjęcia wywołujące zniesmaczenie,
@Cyk_dwujeczka: pedały ( ͡° ͜ʖ ͡°)