Aktywne Wpisy
OVHcloud +90
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +464
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Gugiel zaprowadził mnie do komentarza na onecie i posta na forum dyskusyjnym xD
Poza tym tylko idiota będzie z tych zarzutów wywodził, że gdzieś uważa się Hitlera za kapitalistycznego prawicowca. A zarzuty są oczywiście słuszne. Niemiecki wielki przemysł, szwajcarskie banki – wielki kapitał na III Rzeszy (dopóki istniała) raczej się pasł niż na niej tracił.
Sugerujesz, że etatyzm, jako taki, ma w sobie nieodłączną tendencję do wynaturzania się w zbrodniczych ideologiach i stosowania przemocy na masową skalę? Czy to, że w ideologii i praktyce nazistów państwo było wobec gospodarki nadrzędne, obarcza lewicę?
To jest ewentualnie kontrowersyjne, ale jeżeli rozumieć to tak, że z samego faktu bycia kapitalistą nikomu krzywda się nie stała, to owszem, trudno z tym polemizować. Kapitalista, jako potencjalnie bardziej użyteczny dla machiny państwa, mógł się cieszyć wręcz większymi przywilejami. Oczywiście – dopóki nie wystąpił przeciwko władzy. Ale ten warunek dotyczył wszystkich.
@DominiqueLarrey: no... ustawą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Który klasyk socjalizmu postuluje istnieje jednego związku zawodowego, obowiązkowego i podporządkowanego władzy, jednocześnie będąc za zakazem dobrowolnego zrzeszania się
@fantomasas: Tak. Przecież Narodowo-Socjalistyczna Partia Robotnicza Niemiec była partią lewicową.
Za http://encyklopedia.pwn.pl/haslo/4002486/zwiazki-zawodowe.html: ‘związki zawodowe, organizacje społeczne zrzeszające (dobrowolnie) pracowników najemnych, powołane do obrony ich wspólnych interesów ekonomicznych i społecznych’.
„Tego, że Hitler był socjalistą nie używam przecież do ataku na socjalistów. Ten cytat wpisuje się w dyskusję odnośnie tego czy Hitler był socjalistą czy nie. Rozstrzygnięcie tego w żaden sposób nie wartościuje całego socjalizmu” (#).
U mnie masz „troll z nadmiarem wolnego czasu albo debil do kwadratu” :)
@fantomasas: Czyli najpierw stwierdzasz, że przeczytałeś właśnie taką opinię, a potem, że jednak tylko idiota może uważać, że takie istnieją. Następnie, że takie zarzuty są słuszne. Nie mam pytań.
Przeczytałem w internecie komentarze, które przywołujesz. Uważam, że nie są żadnym dowodem na to, że powszechne jest twierdzenie o Hitlerze – kapitalistycznym prawicowcu (same tego twierdzenia nie zawierają). Abstrahując od tego, z przywołanymi komentarzami ogólnie się
http://www.wykop.pl/wpis/8136398/knp-kuce-hitler-neuropa-4konserwy-bekazkorwe-bekaz/#comment-20740706
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora