Aktywne Wpisy

Melkovva_ +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mechaos +7
Mireczki, do 33 roku życia stroniłem od #ksiazki. W marcu kupiłem żonie #kindle i oszlalalem. Kupiłem drugiego odrazu i tak sobie czytam. Wiedźmin nadrobiony, diuna też, władca poerscieni, Hobbit, dzieci hurina i reszta też. Trylogie metro skończyłem też, dzisiaj dosłownie.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.

Idźcie na świeże powietrze, pooddychajcie, spędźcie miło czas wśród rodziny/ znajomych/ samemu. Wyłączcie trujące socjale, zmniejszcie ilość toksyczności i doceńcie ze możecie iść ulicą i nikt Was za Wasze podglądy nie zgarnie. Zobaczycie plakat wyborczy który Was triggeruje? Trudno, wolność słowa. Ktoś skomentuje kolejny raz jak to złodzieje rządzą lub rządzili krajem? Skwitujcie to uśmiechem i idźcie dalej.
Natomiast 18 maja oddajcie głos zgodny z Waszym sumieniem, a także gwarantuje Wam ze niezależnie od wyborów Wasze życie się praktycznie nie zmieni.
Życzę Wam i sobie także spokojniejszego życia i mniej walki między sobą.
#polityka