Wpis z mikrobloga

@tulacz: ale jest w miarę tematycznie, jak gadają o kupie, to gadają o kupie, a nie że tusk miał biegunke w zeszłym rokui hohoho śmieszki, to że mirko nie jest takie jak kiedyś to oczywista oczywistość, ale to nie znaczy że główna jest lepsza... :O
  • Odpowiedz
@elmacio: tylko, że na główną nie wchodzą tylko kuce i inne śmieszki ale też zwykli przeciętni ludzie, dla których główna to taki serwis informacyjny. Sam ostatnio zauważyłem, że mój kuzyn (który ma raczej mało czasu na siedzenie w internecie) ma w zakladkach właśnie wykop i powiedział, że tam jest najwygodniej pod kątem dziennej dawki informacji politycznych i nie tylko.
  • Odpowiedz
Ja nawet nie wiem co to całe mikro ^^

Mikro nasyca moją część gimboduszy. Ten mały element który podryknie z kosmonauty, albo śmiesznego obrazka/gifa/żartu/pasty/coolstory/ripoście w komentarzach, jakże zabawnego. Może dlatego że nie wchodzę na kwejki i inne tego typu strony. Do tego fajne historie niektórych użytkowników, jakieś wspólne akcje, pełno pozytywów. Również dowiedzieć się wiele można. Jednak jak widzę jak większość "mirków" jest przesiąknięta chociażby w jakimś upośledzonym języku, tym co tu
  • Odpowiedz