Wpis z mikrobloga

@ZygmnuntIgthorn: wow, niezłe. Faktycznie biorąc tekst na logikę, dziwne byłoby gdyby to ojciec płakał mówiąc słowa "słuchaj jeno..."

Jeśli faktycznie @Xahil oraz plusujący jego komentarz mieli na myśli to co napisałeś to szacun i zwracam honor, ale mimo wszystko mam podejrzenie że większość zaplusowala na zasadzie "widzisz plusy - dajesz plusa"
  • Odpowiedz
ale mimo wszystko mam podejrzenie że większość zaplusowala na zasadzie "widzisz plusy - dajesz plusa"

@NieBendePrasowac: Ja bym tak nie zakładał. Sam o tym, że to nie ojciec płacze dowiedziałem się już jakiś czas temu właśnie z wykopu. Ludzie mogą kojarzyć temat.

A węcej plusów zebrał komentarz pomijający sedno sprawy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie wiem skąd był Wybicki

@Xahil: Wybicki akurat z Kaszub pochodził. W jego rodzinnym domu w Będominie jest teraz Muzeum Hymnu. Byłem tam kiedyś jak akurat miała miejsce rekonstrukcja bitwy napoleońskiej.
  • Odpowiedz
@Xahil: @ZygmnuntIgthorn rzadko bo rzadko, ale czasem wykop bawi i uczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A węcej plusów zebrał komentarz pomijający sedno sprawy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ZygmnuntIgthorn: niestety, wykop przyzwyczaił mnie to takich masakrycznych, chłopsko-rozumowych idiotyzmów w top komentarzach, że ewentualna pomyłka tekstu przez mirka wydawała się zwyczajnym błędem i nie podejrzewałem, że tam może być drugie dno.
  • Odpowiedz