@przezwzrostprzegralemzycie: normalny? Nikt, ale mógłby być trochę bardziej zrównoważony. W społeczeństwie jest max 5% chłopów 10/10 i tak samo jest z laskami, więc niech te 5% facetów robi 5% różowych i niech się dobierają tak
@JuanPablitoSegundo_2137: siedzisz na wykopie tyle i nie wiesz czym jest blackpill i hipergamia. Brzydka panna tak samo chce ładnego chłopa jak ładna panna. Teraz albo ładny chłop, albo życie samemu z kotem. Nic nie ma po środku.
@TuKtosZyjeJeszcze: patrząc w internety to było udawanie bogola, disco polo, potem jakieś patologiczne ekipy (daleko temu do Danielka ale normalne to nie było) a na koniec promocja jakiejś gali dla influ, która się nie wydarzyła. Z tego co słyszalem siedzi teraz w (pato)deweloperce z Megakotem, ale mogę coś pomylić
@TuKtosZyjeJeszcze: To masz się dobrze, mój brat śledził jego i Wawrzyniaka tak naprawdę do końca, więc wiem co się z nimi działo w internetach, a o tej patodeweloperce się dowiedziałem z przypadku jak sobie przeglądałem jakieś Tiktoki i inne gówna
Brzydka panna tak samo chce ładnego chłopa jak ładna panna. Teraz albo ładny chłop, albo życie samemu z kotem. Nic nie ma po środku.
Nawet widać już spermiarza...
Szkoda słów...
źródło: Przechwytywanie
Pobierz@JuanPablitoSegundo_2137: Z udawania bogola przeskoczył na disco polo, a potem kto wie¯\(ツ)/¯
@JuanPablitoSegundo_2137:Szczerze to ja o nim przestałem słyszeć po tej jego "karierze" w disco polo.
Komentarz usunięty przez autora