Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak dla mnie te dwa wpisy to oczywisty troll/bait z jego strony

@ZdeformowanyKreciRyj: 13-latowie nie baitują w taki sposób, za to często wierzą w straszne głupoty. Tyle że kilka lat później powinien zacząć z tego wyrastać
  • Odpowiedz
13-latowie nie baitują w taki sposób

@thorgoth: tylko gość był znacznie inteligentniejszy od przeciętnego 13 latka. Chodził do topowych szkół w rejonie (a nawet i w Polsce), brał udział w olimpiadach, pisze poprawniej i z większym zasobem słownictwa niż niejeden dorosły wykopek. Nie widzę przeszkód żeby w tym wieku sobie trolowal
  • Odpowiedz
ale płaska ziemia? XD ja chyba zapisze się jednak na tą maturę...

@morgiel: odpuść tę maturę, jeśli wyszło ci z tego wpisu, że on wierzy w płaską ziemię XD czytanie ze zrozumieniem jest podstawą zdania matury :P
  • Odpowiedz
  • 0
@kubako: "jest tyle dowodów na płaski kształt ziemi. Zachęcam do refleksji wszystkich kulowierców" rozumiem że on jest jak Janusz Korwin Mikke ( ͡° ͜ʖ ͡°) powiedział coś ale "wcale nie miał tego na myśli" xd inna sprawa że teraz wiem że miał wtedy 13 lat przyznaje nie spojrzałem na daty jak wstawiałem, ale zostawie post bo myśle że jest ciekawy
  • Odpowiedz
  • 0
@morgiel czyli Wygląda na to że nawet jak miał 13 lat to już był p----------y wierzył w płaską ziemię tylko to wszystko było jakoś tak przykrywane łatką normalnego człowieka z dobrego domu ale prawda była inna i dopiero wyszło to wczoraj
  • Odpowiedz