Wpis z mikrobloga

Myślę aby uciec z secury. Gdzie proponujecie? Myślałem nad Monza. Na bone średnio mi się uśmiecha bo bobek chxe 1,5k tc. Jak wygląda sytuacja z grą na amerykańskich serwerach? #tibia
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@LoopyMajestic: no ale na ten s------e też się dominando zaczyna odpoerdalac. Typ 500 lvl który expi całe życie na spectrach mi zaczyna rozkazywać co i jak bo on ma moda na tym ich dc.
  • Odpowiedz
  • 0
@Orbes: no na bone to bobek mi zaśpiewał 1,5k to xD. Na Monze poniżej 1,1k lvl to nic. Celesta podobnie. Nie wiem jak sytuacja z harmonią
  • Odpowiedz
@moniek9: ja tam bym mial satysfakcje wrecz, jakby jakis debil za mna latal i tracil czas na przeszkadzanie w expie. Ja sobie gram na luzie, a takie nollajfy wszystko optymalizuja pod exp i jak najszybsze zdobywanie poziomow. Takim przeszkadzaniem w expie bardziej szkodza sobie i swoim postepom, niz zwyklemu graczowi, ktory po prostu gra dla funu i nie patrzy zeby byc w topce
  • Odpowiedz
  • 0
@Akuzativ94: no to zapraszam zrobic transfer na bone bez uprzedzenia :D bedziesz mial fun nie z tej ziemi. Na początku spoko ale po pewnym czasie już to brzydnie, nie idzie zrobić żadnego bossa bo już trapy ustawiają itp.
  • Odpowiedz