Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +22
W każdej fabryce landrynek owocowych był jakiś zwyrol, który do opakowania dorzucał te białe co smakowały jak spucha ( ಠ_ಠ)
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To stare nagranie z 2 kwietnia, nie widziałam ich od miesiąca. Pewnie mają teraz ważniejsze rzeczy do roboty, wiem że jestem dla nich tylko betaorzechomatem, więc nie mają powodu żeby mnie odwiedzać, bo aktualnie mają jedzenie, ale i tak smuteg motzno.
Dawno nie widziałam też Skrzydełka, zawsze latały we trójkę, no ale widocznie Ślepusia jest bliższa sercu Krzywodziobka, bo ostatnio ciągle trzymały się razem. Ciekawe czy doczekamy się małych krzywodziobków, czy może nie będzie z tego dzieci XD Mocno shippuję tę parkę, nie wiem jakiej są płci, ale nawet jeśli takiej samej to nieważne, miłość nie zna płci. Ja też je platonicznie kocham xd
Pusia chyba się wystraszyła czegoś na dole i instynktownie przysunęła się do Krzywodziobka, ale zaraz się odsunęła, bo nie wykazał inicjatywy XD
Mam taką teorię spiskową, że to Krzywodziobek wykłuł jej oko, ale mam też cichą nadzieję że jednak nie xd
#ptaszkowpis #krzywodziobek