@T34v2 jaka subtelna różnica przecież Putin jest zbrodniarzem a podziwiać go można za coś innego niż zbrodnie wojenne np Hitler ładnie malował… Mariuszu z Brighton
@T34v2: Ja tam zawsze mam bekę z płatków śniegu, co to są ani ą ę. Zbrodniarzy, totalitarnych dygnitarzy jak Putin, Hitler, Stalin z definicji się podziwia, co nie zmienia faktu nienawiści i jak mógłbym, to sam w ringu 1vs1 bym każdego z nich osobiście torturował.
To ludzie wyjątkowi, zapisani na trwale w historii ludzkości, czego byśmy o nich nie mówili, zasługują na podziw, szczególnie Hitler czy Czyngis-chan. Niesamowite osobistości, przepotężni
@T34v2: jeden nazywa bezpodstawnie drugiego człowieka pederastą, drugi mówi że szanuję putina tak jak każdego człowieka. Rzeczywiście ten drugi bardzo niebezpieczny
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Squanto: Waluś jest duzo gorszy, prawda
To ludzie wyjątkowi, zapisani na trwale w historii ludzkości, czego byśmy o nich nie mówili, zasługują na podziw, szczególnie Hitler czy Czyngis-chan. Niesamowite osobistości, przepotężni