prędzej nauczyciel dostanie zjebe jak śmiał dać Brajankowi jedynkę
@Lardor: To jeszcze nic, dyrekcja też swoje dołoży. Trzeba się później tłumaczyć, dlaczego tak słabo poszło i wprowadzić (udokumentowany!) plan naprawczy, aby tego przysłowiowego Brajanka jakoś do tej nauki zachęcić. A to, że Brajanek ma to w dupie bo woli dłubać w nosie na lekcjach, to nikogo nie interesuje ¯\(ツ)/¯ I kończy się tak jak zwykle, czyli przepchaniem bęcwała oby tylko
@Lardor: @omnomnom nie wiem, czy tylko ja mam normalnych rodziców, którzy nie robili mi jazd za słabe oceny, a była normalna rozmowa? Dlaczego tak słabo, co się stało, czy da się poprawić? Moja mama wychodziła z założenia, że uczę się dla siebie, a nie dla rodziców, i jedynym wymogiem wobec mnie było to, żebym nie powtarzał klasy. I tym sposobem w liceum mogłem się skupić na tym, co mnie
@omnomnom chyba 25 lat masz opóźnienia, teraz to w------l jest dla nauczyciela jak dziecko jest głąbem i ma same jedynki. To nigdy nie jest wina dziecka czy rodziców, nawet jak cała klasa poza jednym ma dobre oceny
@mateusz-wrona-148 to u ciebie jak mówiłem że wszyscy dostali niskie oceny to słyszałem, że ja nie jestem wszyscy i powinienem mieć lepszą. Oceny niska czy wysokie nic w życiu nie dają
@Lardor: XD? Skąd wy te historie bierzecie o gnębieniu nauczycieli, dalej jest tak, że p----------e baby mogą powiedzieć o dzieciaku co chcą, nawet jak to nie jest prawda.
teraz chyba rodzice maja appki, dostaja powiadomienia i w------l jest od razu
@omnomnom: Taa, córa poszła do pierwszej klasy i dostaję na telefon powiadomienie o nieobecności 5 minut po rozpoczęciu lekcji, aż mi się włos na głowie zjeżył za pierwszym razem. Ja bym tak nie mógł żyć 25 lat temu.
@Lardor: @omnomnom nie wiem, czy tylko ja mam normalnych rodziców, którzy nie robili mi jazd za słabe oceny, a była normalna rozmowa?
Odpowiadam - tak, jesteś w mniejszości. Ciesz się z tego. Na szczęście obecnie już jest większy trend na prawdziwe wychowywanie, a nie terroryzowanie. Pamiętam jak raz stałem przed drzwiami z kluczem w ręku z 20min., bo bałem się mamy, która wróciła po wywiadówce.
@mateusz-wrona-148: mega zdrowe podejście i mam żal do moich rodziców, że zawsze mnie cisnęli za każdą gorsza ocenę i dopiero w liceum odpuścili mi biało czerwony pasek, widząc jak leżę psychicznie. W efekcie mam szeroka wiedzę w wielu tematach, ale w ani jednym nie jestem specjalistą. W życiu jednak lepiej jest się skupiać na czymś konkretnym, niż rozdrabniać na wszystko co możliwe.
źródło: temp_file3976698249503986365
Pobierz@Lardor: To jeszcze nic, dyrekcja też swoje dołoży. Trzeba się później tłumaczyć, dlaczego tak słabo poszło i wprowadzić (udokumentowany!) plan naprawczy, aby tego przysłowiowego Brajanka jakoś do tej nauki zachęcić. A to, że Brajanek ma to w dupie bo woli dłubać w nosie na lekcjach, to nikogo nie interesuje ¯\(ツ)/¯ I kończy się tak jak zwykle, czyli przepchaniem bęcwała oby tylko
@Lardor: jaki Brajanek, teraz na topie to sa tradycyjne polskie imona - Kazimierz, Henryk, itp. Brajanki juz maja swoje dzieci( ͡° ͜ʖ ͡°)
@omnomnom: Taa, córa poszła do pierwszej klasy i dostaję na telefon powiadomienie o nieobecności 5 minut po rozpoczęciu lekcji, aż mi się włos na głowie zjeżył za pierwszym razem. Ja bym tak nie mógł żyć 25 lat temu.
@Lardor: ale boomerskie pie*dolenie
Odpowiadam - tak, jesteś w mniejszości. Ciesz się z tego. Na szczęście obecnie już jest większy trend na prawdziwe wychowywanie, a nie terroryzowanie. Pamiętam jak raz stałem przed drzwiami z kluczem w ręku z 20min., bo bałem się mamy, która wróciła po wywiadówce.
@Lardor: I dobrze. Obcy ludzie nigdy nie będa chcieli zrobić dobrze obcym dzieciom, jeżeli narusza to ich intersy.
Szkolnictwo to fiasko.
W efekcie mam szeroka wiedzę w wielu tematach, ale w ani jednym nie jestem specjalistą. W życiu jednak lepiej jest się skupiać na czymś konkretnym, niż rozdrabniać na wszystko co możliwe.