Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adiog: Wydawanie na treningi i trenera we freakach to największa głupota xD Lepiej farmić kasę na lajwach + zgarnąć kasę za walkę. To że zainwestuje w treningi nie daje mu gwarancji wygranej a tym bardziej tego, że dostanie kolejne walki.
  • Odpowiedz
@abvq z tego co wiem to lasik dostal propozycje za ponad 100k ale po tym jak go przetyralem po tym jak mnie oszukał to już nie chce wracać do freaków nawet za 10 krotnie większą stawkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Adiog, reszta angaz lasika nie ma sensu bo ten cwel jest tak nudny, a ja mu tym razem nie zamierzam ghostwritowac nawet jakbym miał dostać za to 50k bo nie potrafi się 2 zdań na pamięć nauczyć oraz 90% newsów z lasikiem w freak fight polska to były jakieś Twitterowi afery gdzie ja z konta lasika kłóciłem się z kontem tanculi ktore zresztą też admin jego prowadził. Więc bez sensu
  • Odpowiedz
@talarzon

@abvq z tego co wiem to lasik dostal propozycje za ponad 100k ale po tym jak go przetyralem po tym jak mnie oszukał to już nie chce wracać do freaków nawet za 10 krotnie większą stawkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Całkiem odważnie, z czego innego utrzyma swoje dziecko?
Nie wygląda na takiego, który byłby chętny do normalnej pracy
  • Odpowiedz
Całkiem odważnie, z czego innego utrzyma swoje dziecko?

@DestroDevil: chyba z renty XDD nie wiem ale wiem ze na streamach na tiktok w 3-4godziny zarobil 80-100zl na czysto, a i tak debil wolił łazić do pracy jako kelner robiąc 12 godzin dziennie zeby zarobić niecałe 200zł , jeszcze warto dodać że w tamtym okresie to potrafił 2 razy w tygodniu wyleciec z pracy na kelnerce bo klienci sie skarzyli ze
  • Odpowiedz