Aktywne Wpisy

dr_Batman +58
Nie jesteście normalni.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.

BadBoyIndygo +11
Wydaje mi się, że poznałem materiał na żonę. Od niedzieli wysyła mi swoje zdjęcia w mojej bandanie i na każdym jest uśmiechnięta, co mocno kontrastuje z tym w jakim stanie widziałem ją pierwszy raz.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
źródło: IG
Pobierz

dzisiaj kolejny dzień nierównej walki. Jedni walczą dla siebie, inni na swojego cudownego szefa.
zapewne każdemu chce się żyć i przeżywa codziennie rozterki być albo nie być.
cieszę się, mieliśmy piękne święta, kto ma rodzinę to wie, że święta są inne i nie da się ich tak dokładnie przeżyć jak było się młodym i niezależnym. Inny świat.
dla mnie największą radością jest fakt, że był cud ognia w Jerozolimie. Jak kto nie wie, co wielką sobotę, metropolita prawosławny wchodzi do grobu pańskiego i się modli i od samego Najwyższego zstępuje ogień na niezapalone świeczki.
Dodam ciekawy news, jakiego nie wiedziałem, bo w tym roku śledziłem rosyjską stację, która transmitowała na yt to wydarzenie i opowiadali, że jak był mandat brytyjski w Jerozolimie to zakazali młodzieży przychodzić na to wydarzenie bo za bardzo hałasowali. Ogień wtedy nie zstąpił. Dopiero zstąpił jak brytyjczycy się ugięli i znowu wpuścili młodzież arabską i chrześcijańską.
powiem wam, że nie mogę z tego że paru pajaców i mamy od paru lat niezły misz masz na tym świecie, najwięcej zła robi putler, poten nataniachu, no i teraz dołączył do nich trump. Każdy z tych wariatów ma nierówno pod sufitem. Każdy myśli że jest najlepszy i że wszyscy inni muszą ich słuchać. Eh... syndrom zakompleksionego człowieka. Ilu ja takich ludzi poznałem. Moje i tylko moje. Zero dyskusji, dialogu.
Cieszę się, że zszedł ten ogień na ziemię, Chrystus zmartwychwstał 2 tyś lat temu i ta tajemnica jest cały czas obecna w każdej liturgii czy prawosławnej czy katolickiej. Nawet u protestantów są cuda.
Jak był covid to myślałem że to już koniec świata. Jak była agresja putlera na wolną Ukrainę, myslałem że polecą b---y atomowe. Jednak jak widać strach ma duże oczy. Cieszę się, że dobro zwycięża, a zło przegrywa. plus jest taki że te pajace prędzej czy później znikną. Wiadomo przyjdą na ich miejsce podobne albo gorsze, ale plus jest taki, że ci znikną.
#przegryw #pracbaza #polska #swiat #polityka #wojna #emigracja
Bóg jest wielki i dobro i tak zatriumfuje. nie ma co się bać. Czasami człowiek nie ogarnie tego wszystkiego w jakim kierunku to pójdzie ale generalnie, trzeba być dobrej nadziei i wierzyć, że będzie dobrze.
Dbajcie o siebie mirki, ma się tylko jedno życie, jedną wątrobę, jedne płuca.
Skoro wierzysz w Boga (zakładam żeś chrześcijanin) to wg. ciebie życia powinno się mieć przynajmniej dwa.
Polecam Ci poczytać np. o cudach o. Charbela czy o. Pio czy ostatnim mistyku Łukasz Praus co miał stygmaty.