Aktywne Wpisy

Skowyrny_Johnny +337
źródło: 1000009238
Pobierz
Phallusimpudicus +368
Jedyna enklawa białych ludzi z 3000 ludźmi w RPA ma zostać rozwiązana bo za bardzo razi nignogi w oczy
1. Orania to miasto tylko dla białych. Czarni nie mogą tam kupować ziemi ani przebywać. Według przywódców jest to sposób na "zachowanie" kultury afrikaaner.
2. Miasto nie zezwala na wjazd do niego żadnej społeczności LGBTQ.
3. Populacja wynosi około 3000 osób, a mieszkańcy dbają o czystość miasta.
4. Orania posiada własną walutę - Ora - a
źródło: image
Pobierz

#przegryw #s--s #zwiazki
@zssrauamaiw: mam wrażenie że jak przegryw nie będzie w stanie "wyjść na ludzi" to zostaje mu laska zbliżajaca się do ściany, która szuka stabilizacji, to jest przy zalozeniu ze chłop się myje i chodzi do pracy i nie jest ponizej przecietnej z wyglądu, ale wtedy to tylko s--s do zrobienia dzieci i tylu
Co to za piramidalna bzdura?
@thorgoth: zależy co definiujesz jako szacunek, dla kobiety właśnie to może być szacunek jak spełniasz jej potrzebę w ten sposób
Szanuje swoją żonę, szanowałem wcześniejsze partnerki a rzeczy w łóżku robiłem z nimi różne.
Gdy czytam "nie mogę partnerce dać klapsa albo ją poddusić, bo ją za bardzo szanuje" to mi detektor kinder-czekolady wywala skalę. Nie nawiązuje tu do ciebie tylko pisze ogólnie, łączenie konsensualnych zabaw w łóżku z szeroko pojętym szacunkiem jest infantylne
@thorgoth: to chyba z jakichś artykułów pod jakąś grupę odbiorców?
Szacunek moim zdaniem opiera się na trzymaniu się dynamiki relacji. Ja jestem zwolennikiem tradycyjnej relacji, mąż głowa, a kobieta to jego jakby drugie dziecko, którym się opiekuje. Szacunek ze strony mężczyzny to jest odpowiednie traktowanie (poniekąd opieka), a u kobiety w sumie podobnie, najlepiej jakby była do
@Morritz: a wg mnie to jest definicja braku szacunku, podejście paternalistyczne, stawiające się ponad partnerką w roli "męza-własciciela-opiekuna".
Szacunek to jest uznanie podmiotowości drugiej osoby, jej godności i nie stawianie jej pod sobą tylko na równi.
@thorgoth: To mówisz o innym typie relacji, który pewnie w zależności od charakteru dwóch osób może się sprawdzać. Jeżeli mężczyzna chce zostać providerem, a drugiej stronie to pasuje to tak to wtedy
@thorgoth: my mamy na szczęście swoją kulturę, z kultury powinien być pożytek to że kobiety chodzą w afganistanie pewnie ma mały pożytek, wiadomo nie k----ą się, ale mogłyby się rozwijać i posiadać znajomości
Ja mówię bardziej o tym https://en.wikipedia.org/wiki/Tradwife
Tradycyjne role płciowe w ponowoczesnej rzeczywistości są atawizmem. Ale nikomu nie zabraniam mieć innych zapatrywań, zarówno model patriarchalny jak i model z dominującą kobietą są ok, dopóki są dobrowolne