Wpis z mikrobloga

Op ma ból d--y bo sobie pudełeczko na półce chcial postawić obok kolekcji puszek po monsterach a tu kątownik ma pewnie narożnik wgnieciony ;)
  • Odpowiedz
eskorte policyjna do kuriera dpd

@arcxa: Akurat każdy kurier DPD powinien mieć dedykowany policyjny nadzór żeby pilnował że faktycznie dostarczają paczki a nie na parkingu pyk pyk pyk trzy podejścia były nikogo nie było w domu i trzepiemy kapucyna a ty potem się męcz żeby ci łaskawie chociaż do punktu odbioru to dosłali bo jakoś wtedy to znajdują drogę pod Dino.
  • Odpowiedz
Nie wiem po co ta koperta... Oba moje monitory przyszly po prostu w oryginalnym kartonie z naklejkami kuriera, tak samo karta graficzna

@Proogramista: zeby zlodziej nie wiedzial co w srodku i czy warto krasc czy nie
  • Odpowiedz
@Khor666: Mi w Holandii odesłali telefon z naprawy w takiej kopercie. Sam telefon był włożony w taką mniejszą "kopertkę" z folii bąbelkowej bez papieru i to włożone w worek, taki jakby antystatyczny i całość w tą kopertę bąbelkową. Doszedł cały. Ja im wysłałem w kartoniku.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Procesor cały. Można się rozejść. Zawsze jak zamawiałem to itak byly wysyłane w dobrze zabezpieczonym kartonie a nie kopercie więc temu mnie to zdziwiło
  • Odpowiedz
@apeee: ja dostałem procka AM4 w właśnie takim blisterze i zwykłej aliexpressowej foliowej kopercie, żadnej koperty bąbelkowej xD
  • Odpowiedz