Wpis z mikrobloga

@kiedy_kwitnie_grudnik: Bro nikt ci nie karze XD przestancie narzekać na rzeczy które zalezą od was, ostatnio to byl post gdzie ziomek płakał bo ktoś bierze 1500zł za umycie kostki, po czym jak ktoś mu zapronoponowal że czemu nie zrobi tego samego to powiedział BO MAM KOMPLEKSY I MI PEWNIE NIE WYJDZIE, NIKT MI NIE ZAPLACI XDDDD
  • Odpowiedz
@fraciu: to był przyklad, mozesz zostac, programistą, lekarzem, prawnikiem, architektem, trenerem peresonalnym, TO ŻE NIE KAZDY NIM BEDZIE NIE ZNACZY ZE TY NIM NIE MOZESZ BYC, kazdy taki nie będzie bo kazdy mysli jak ty dlatego idzie na magazyn i elo
  • Odpowiedz
  • 14
@Redflag89 nie, może nie mieć możliwości. Może będzie musiał iść do pracy odrazu po szkole. Może, może....

Ktoś ci bzdur do bani nacisnol. Zreszta ten magazynier też jest potrzebny i powinien być dobrze wynagradzany. W tym tkwi dobrobyt społeczeństwa. Kiedy nawet z minimalną możesz jakoś żyć a nie wegetować. Zyskują na tym wszycy. Jednak w Polsce jakoś utarło się że jedni powini zarabiać 40k a drudzy 3.6 xD
  • Odpowiedz
@fraciu: chcesz se zarabiac 3600 to se zarabiaj ale nie płacz ze to przez polske tak jest, KAŻDA AMBITNA OSOBA JEST BOGATA, a każdy szarak zyje od pierwszego do pierwszego
  • Odpowiedz
  • 3
@Redflag89 czyli jeszczesz w topce polski, 8 milinów Polaków robi za 4.5 a potem reszta dojeżdża może do średniej xD gratuluję że ci się jakoś udało. Wybrałeś dobrze a mogłeś wybrać źle.... Udało ci się.
  • Odpowiedz
@fraciu: to ze pracujesz to nie znaczy ze po pracy nie mozesz sie uczyć programować? 2 lata MAX i już zarabiasz duże pieniądze, to samo montażysta, 2 lata jak poświęcisz by się nauczyć to spokojnie będziesz kozakiem
  • Odpowiedz
@fraciu: magazynierzy dobrze to może w 5 krajach zarabiają XD W POLSCE I TAK JEST DOBROBYT mimo iż się wydaje że nie, masz gdzie mieszkać, masz iphone, masz komputer, wiele krajów tego nie ma, a jesli chcesz zeby w polsce magazynier zarabial 10k TO MUSISZ OTWORZYĆ FIRME jak i inni i płacić im tyle, wtedy reszta branży dostosuje sie do was bo inaczej zabierzesz im pracowników
  • Odpowiedz
@Redflag89:

skąd ttyy masz te wyliczenia XD gus obliczył że w polsce 10% osób zarabia 9tys netto TO JEST PRAWIE 4MLN OSÓB

XD w polsce nie pracuje 40 mln ludzi, nawet połowa z tego, wracaj do szkoły zielonka a nie bajki opowiadasz
  • Odpowiedz
@piratestorm: te wyliczenia są robione na zarobkach z polski przegrywie, jestem agentem nieruchomości więc mi nie gadaj że ludzie nie mają hajsu bo srednio 1 na 8 klientów wyklada 500k na stół by kupic mieszkanie WIĘC MAJĄ PIENIĄDZE, to tylko ty nie masz i nie bedziesz mial jak dalej niczego nie zrobisz
  • Odpowiedz
@piratestorm: ostatnio widzialem post gdzie szukają agenta nieruchomosci, dają bmw na start, macbooka i iphone, nie potrzebujesz studiów ani niczego a zarobki zależa od twoich wyników WYSTARCZY CHCIEĆ
  • Odpowiedz
@Redflag89:

bo srednio 1 na 8 klientów wyklada 500k na stół by kupic mieszkanie

błąd przeżywalności, oczywiście że jak ktoś kupuje mieszkanie to ma na nie pieniądze
ja ci piszę że 4mln osób nie zarabia powyżej 9tys netto, to do bycia agentem nieruchomości nie potrzeba umiejętności czytania ze zrozumieniem jak widzę
  • Odpowiedz
@piratestorm: tobie widze wystarczy wykop, szczyt amibcji XD, was to w wiezieniu powinni zamykać bo jesteście organizacją przestępcząXD co prawda nie groźną tylko glupią, ale to jakie wy poglądy głosicie i jak bardzo jesteście przekonani o ich racjonalnosci powinno być KARANE
  • Odpowiedz