Wpis z mikrobloga

Wróciłem z kołchozu wczoraj o 15, nic nie zrobiłem, bo poszedł od razu spać. Spałem do 19. A potem poszedłem znowu spać o 21 i spałem do teraz. I jeszcze bym kurna pospał.
#przegryw
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jueun: generalnie ciało potrzebuje odpoczynku ale jak możesz to nie dawaj ciału aż takiej autonomi o ile w ciągu dnia przesypiasz te 7 godzin przynajmniej to spróbuj innych rzeczy żeby nie zasnąć, wiem jak znosi jak się jest zmęczonym czasem ale jednak doba ma tylko 24 godziny a szkoda krótkiego życia na streszczaniu go poprzez tylko sen i pracę.
Czasem człowiekowi wydaje się że chce spać a siedzi przed kompem
  • Odpowiedz
@jueun tymczasem ja wracający o 14:30 do domu, nogi w dupe włażą, spać się chce ale trawa sama się nie wykosi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze na podwórku porobiłem i wróciłem o 19:00 do domu. 22:00 spać i czuje, że dziś po pracy wrócę i pójdę spać
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Uuroboros w nocy niestety śpię średnio 5 godzin (raczej mniej niż więcej), bo nie mam innych możliwości i potem dorabiam drzemkami - czasem kończą się właśnie tak
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Kolarzino XD pracując na etacie zarabiam tyle samo niezależnie od tego ile śpię w czasie wolnym, chyba za dużo się wiadomo kogo się kolego naoglądałeś
  • Odpowiedz