Wpis z mikrobloga

Jak czytam ostatnie wpisy to niezłą mam beczkę. "Gambit" bo ropuch cichaczem, jak szczur, na chwilę do własnego kraju przyleciał. xDDD Pierwsze co kupił w ojczyźnie to soczek, wodę, paluszki i 4 browary bo już go suszyło. Rodzina na pewno się ucieszy na widok alkona i z całą pewnością zobaczymy to na nagraniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jedyne co jest tu interesujące to prawdziwy powód przybycia kleszcza (którego też nie poznamy), bo każdy wie że bezinteresowanie by się tutaj nie zjawił.

#raportzpanstwasrodka
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
@Kolegiusz niby czym utarł nosa? xd
Pewnie większość świadoma, że ewakuacja do eu to endgame u klapka, na pewno nie będzie palił tego mostu i jest do tego bliżej niż dalej, bo czasy "rodzinnego" kątentu odeszły razem z tfarogiem
  • Odpowiedz
  • 7
akurat to się klapkowi udało i koniec tematu

@OrbanZwany_Sobaka: Na pewno tchnął trochę życia w to uniwersum bo od dłuższego czasu nic ciekawego się tutaj nie dzieje. Jedna wielka stypa i wałkowanie w kółko tego samego. Może poza okazyjnym kontentem około-muminkowym.
  • Odpowiedz
@Zarrakash @levzor ale was d--a boli że garbatemu proste dzieci się urodziły. Pasujecie do tego uniwersum z tymi pokładami żółci. No zrobił was w huja napisaliście się jakie to on nie ma kłopotów w pl i co? I gooooowno jak zwykle u wykopków xd
  • Odpowiedz
  • 1
@Kolegiusz: To teraz wskaż misiu-pysiu chociaż jeden mój wpis mówiący o tym, że kleszcz będzie miał jakieś kłopoty gdy tylko postawi nogę w PL. Nie ma, bo stawiasz chochoła, z którym sam walczysz. Cieszę się, że się ropuch pojawił w PL bo wreszcie coś tutaj się dzieje. Za to rzucanie określeniami pokroju "gambit", "utarcie nosa" niezmiernie mnie bawi gdyż pokazuje tylko jak nisko ma małpcin zawieszoną poprzeczkę - zwykła, prozaiczna
  • Odpowiedz
  • 3
@Kolegiusz ty to masz jakieś urojenia xd i jak wyżej pokaż jeden wpis gdzie pisałem o problemach klapka w Polsce? Nawet na #retroklapek znajdziesz mojego szota jak klapek załatwia zdalnie przez ambasadę paszport dla córki w Polsce xd robił by to na legalu gbyby ścigany? xd
Nie bierz na poważnie tego co jest pisane na tagu i wyjmij kija z d--y
  • Odpowiedz