Aktywne Wpisy

Leniek +504
Przeciwko nocnej prohibicji protestować może tylko łeb przeżarty alkoholem na wylot.
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
źródło: image
Pobierz
G06DbT +301
chłopska kolacja gotowa
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-09-18 o 18.44.50_3e2be0f7
Pobierz

Widać, że obecnie pełno osób często lata za granice, niezależnie od wieku.
Jeszcze 10/15 lat temu młodzi mogli pomarzyć o tak regularnym lataniu jak teraz Julki/Oskarki czy uważacie, że to kwestia zastaw sie pokaz się czy większych zasobów finansowych? #pieniadze #gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jak ktoś ma hobby typu żeglarstwo, tenis, narciarstwo to to przecież wszystko kosztuje x razy tyle co gowno podróże z citi brejki czy inne tanie loty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Kolumbia a potem tajlandia. Sam, a potem kolega na chwile też doleci do tajlandia. Trzeba się po związku trochę wyszaleć z dziewczynami, imprezami i odpocząć od pracy 5 dni w tygodniu. A Ty gdzie lecisz?
No ja byłem w Kolumbii, stosunkowo dużo za hajs chce, w porównaniu np. do Argentyny. Przynajmniej w Medellín. Ja myślę o Filipinach i Australii (combo takie) albo może o Afryce tym razem, kiedyś na pewno. Z Południowej mam na celu jeszcze Peru
Już byłem kiedyś w Kolumbii i było fajnie, jak był covid w pełnej krasie. W innych krajach tam nie bylem niestety. A co mazz na myslibze stosunkowo duzo za hajs? Filipiny zajebiste bo po angielsku z każdym się można dogadać, ale trzeba uważać bo bardziej niebezpiecznie niż w Tajlandii. Nawet strzelali przy mnie do typa i z broni potem na mnie celowało z Manilli (nie polecam). El nido za
No w Kolumbii dużo prostytutek. Byłem dużo w Brazylii. Tam bardzo ciężko z językiem, ale super doświadczenie bo kobiety fajne. Tam i w Argentynie mało prostytutek było. Przy bliższym poznaniu też czasem demony wychodzą po czasie, ale ogólnie to imo lepiej emocjonalnie i pod względem jakości relacji niż w Polsce. A w Australii, Nowej Zelandii na Tinder albo w realu podryw spoko czy ciężko?
W