Aktywne Wpisy

SupreminTHC +19
#policja
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły

Cztero0404 +61
Nie żeby coś drogie wykopki, ale nikt bardziej nie popularyzuje tego wydarzenia od was. Gdybym nie wchodził na wykop i nie widział tego co chwilę to nawet bym nie wiedział, że takie coś istnieje zresztą podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #redpill
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_060140_wykop.pl
Pobierz

30 lat i nigdy za rękę? To dobrze, jeszcze przyjdzie czas że znajdziesz swoją jedyną #przegryw
Blupillowiec z tego gtp
Nie ma jednej definicji "normalności", bo ludzie żyją w różnym tempie i mają inne priorytety. Statystycznie rzecz biorąc, większość ludzi ma pierwsze doświadczenia seksualne przed 30. rokiem życia – w Polsce średni wiek inicjacji to ok. 18-20 lat, zależnie od badań. Ale bycie prawiczkiem w wieku 30 lat nie jest ani rzadkie, ani jakieś szokujące. Szacuje się, że kilka procent mężczyzn w tym wieku nie
pytalem czy martwy ciag mam miec na początku czy na koncu mojego planu.
napisał że na końcu, bo jest wymagające i na koniec.
a ja napisałem mu że każdy plan ma go na początku, najpierw ciężkie potem lekkie.
a on mi że mam racje i poprawił. potem napisałem że na końcu chyba wygodniej? i też sie zgodził i znowu zmienił kolejnosc.