@Czoso: m. in. dlatego PIS wygrywał wybory w przeszłości i rozwiązał worek z dopłatami do wszystkiego, który teraz trudno zatrzymać więc może przyczynisz się do tego, że PIS znowu wygra i odrazu wprowadzą turbodopłaty dla deweloperów - przegłosują jednej nocy mając w dupie społeczeństwo, więc masz super strategię xD
@xPanic: no przecież pisałem że PIS wprowadzi turbodopłaty czyli dopłaty na sterydach w porównaniu do tych propozycji PO, a do tego jeszcze jakieś 1500 plusy i inne patologie, kolejna inflancja itd., więc zbiedniejesz dużo bardziej - no ale widocznie dla ciebie "to mała cena za to że przynajmniej PO nie dojdzie do władzy" xD
@Czoso: jak PIS da 10x więcej dopłat to na jedno wychodzi? Nic dziwnego, że rządzili 8 lat skoro ludzie nie potrafią liczyć i przewidywać i chorują na symetryzm.
Poza tym PO nie da rady przepchnąć tych dopłat do kredytów - to są tylko pozory żeby pokazać że niby walczą o ten punkt programu wyborczego.
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
#debata #wybory #nieruchomosci #polityka #tvp
źródło: czaskoski
Pobierz@mickpl:
źródło: IMG_2189
Pobierz@Czoso: m. in. dlatego PIS wygrywał wybory w przeszłości i rozwiązał worek z dopłatami do wszystkiego, który teraz trudno zatrzymać więc może przyczynisz się do tego, że PIS znowu wygra i odrazu wprowadzą turbodopłaty dla deweloperów - przegłosują jednej nocy mając w dupie społeczeństwo, więc masz super strategię xD
@xPanic: no przecież pisałem że PIS wprowadzi turbodopłaty czyli dopłaty na sterydach w porównaniu do tych propozycji PO, a do tego jeszcze jakieś 1500 plusy i inne patologie, kolejna inflancja itd., więc zbiedniejesz dużo bardziej - no ale widocznie dla ciebie "to mała cena za to że przynajmniej PO nie dojdzie do władzy" xD
Czyli na jedno wychodzi.
CZASKOSKI, COŚTY POEDZAŁ!!??
@Czoso: jak PIS da 10x więcej dopłat to na jedno wychodzi? Nic dziwnego, że rządzili 8 lat skoro ludzie nie potrafią liczyć i przewidywać i chorują na symetryzm.
Poza tym PO nie da rady przepchnąć tych dopłat do kredytów - to są tylko pozory żeby pokazać że niby walczą o ten punkt programu wyborczego.