Aktywne Wpisy

przypadkowy_bohater +131
Byłem wczoraj w górach. Na Śnieznych Kotłach spotkałem grupkę młodych ludzi z 6 osób, ktorzy zachowywali się jak małpy w zoo. W dodatku mieli głośnik w plecaku i napierdzali muzą. Chcieli zwrócić na siebie uwagę, w miejscu, gdzie ludzie widząc te przepaści wszystko inne mają w dupie?
Zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby będąc w górach, czy generalnie wśród ludzi obcych, puszczać im muzykę z głośnika BT?
Na szczęście udało
Zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby będąc w górach, czy generalnie wśród ludzi obcych, puszczać im muzykę z głośnika BT?
Na szczęście udało
źródło: 1000028928
Pobierz
Umeraczyk +31
Na dobranoc z-------m kolanem o wannę tak że aż musiałem emocje rozładować i z-------m pięścią w ścianę z p---y aż mi pękła skóra. Mam nadzieję, że nic nie złamałem, bo dość boli i pewnie spuchnie ( ̄෴ ̄)

źródło: temp_file7883343193954309829
Pobierz@Leniek: TVP w maju, Republika w poniedziałek, takie kojarzę że się na ten moment odbędą i m.in. on też tam będzie.
Ale domyślam się że jesteś kolejnym, który próbuje robić jakieś pstryczki, dlatego właśnie już gdzieś indziej napisałem że wrzuciłem tag debaty na czarną, bo Wykop wcale się nie zmienił ;)