Aktywne Wpisy
darkinvaider +3907
Witajcie - być może niektórzy pamiętają - #rozdajo które zorganizowałem (https://wykop.pl/wpis/69009349/witam-mam-tu-oto-takie-rozdajo-pierscionek-z-diame) i zapraszałem do głosowania na lokalizację paczkomatu . Stało się paczkomat dziś postawiony :)))))) więc z tej okazji w ramach wdzięczności - taki pierścionek będzie do oddania oczywiście przez #mirkolos . Pierścionek złoto 585 Centrlany Topaz oraz dwa diamenty:) rozmiar na życzenie. Zielonki niestety odpadają.. wystarczy zaplusowac . #sebsjewellery #rozdajo #bizuteria #zloto #rzemioslo #zafriko #jubilerstwo #rozowepaski #niebieskiepaski. Losowanie -
elektryk91 +196
Rekordzista wrócił wczoraj na Ziemię. Frank Rubio spędzając na pokładzie Międzynarodowej Stacji Kosmicznej 371 dni stał się bohaterem najdłuższego w historii trwającego nieprzerwanie pobytu obywatela USA w kosmosie. Dłużej na orbicie przebywali jedynie dwaj przedstawiciele Rosji.
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23
Rozumiem, że każdy wywiad, w którym Krul powie coś głupiego to 'spiseg reżimowych mediów", tak? Mam wrażenie, że wielu wykopków stwierdziłoby, że wywiad był obiektywny i OK tylko wtedy, kiedy padałyby pytania w stylu:
ale mało który dziennikarz polityczny, obojętnie czy to u nas czy na zachodzie, głaszcze polityka po jajkach zamiast maglować go trudnymi pytaniami.
Korwin zrobił z siebie idiotę, winę za to ponosi tylko i wyłącznie on sam. Handlujcie z tym.
#jkm #korwin #knp #tvn24 #neuropa #polityka
@LibertyPrime: Kto by się spodziewał że redaktor prowadzący własny program publicystyczny będzie narzucał tematy. Lewacka telewizja jak nic.
Z resztą muszę obejrzeć program żeby być obiektywny bo narazie sugeruję się tylko komentarzami. Ale jednak widze że większość jest w tonacji "wypadł suabo"
Pamiętam jakis wywiad w jakimś kucowym radiu przeprowadzany z Januszem. Pytania były mniejwięcej takie:
- Panie januszu powie nam pan coś o UPR? )janusz nawija z 5min)
- AHA rozumiem, a może teraz powie nam pan coś o... (janusz nawija kolejne 5min)
Zaraz o czym to ja miałem :/