Aktywne Wpisy

g0blacK +2019
Lista obecności. Byłem tutaj. Robert wygrywa Le Mans!
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
źródło: 05ba78723f3159a0ba073af5ffff5b976b2fe6d10cf8cdef7e678698705667d1,w800
Pobierz
czyznaszmnie +320
Lista na T= -0:00:00
To już ostatnia lista obecności 93. edycji LeMans24h
Inaczej niż wszystkie pozostałe listy, ta tradycyjnie zostaje otwarta na T= -0:21:37 i zamknięta +0:21:37 #wykopobrazapapieza
Dziękuję
To już ostatnia lista obecności 93. edycji LeMans24h
Inaczej niż wszystkie pozostałe listy, ta tradycyjnie zostaje otwarta na T= -0:21:37 i zamknięta +0:21:37 #wykopobrazapapieza
Dziękuję

- telefon po rosyjsku, gada przez telefon po rosyjsku o 22
- mowil ze nie ma pracy itd
- dosc dziwne zachowanie wg. mnie dosc psychopatyczne, wydaje sie byc bezwzgledny
- zaglada w pc ajemge1 jak tylko go nie ma i sprawdza zarobki
#ajemge1
@Pan_Winston: Ja wiem co to jest spyware i nie jestem ze służb.
@_e_l_o_ no i widać, że coś tam ćwiczy, biedą nie zaciąga od niego (jak np. od tej ukrainki), a tylko "podobno" robi na glovo, jest niby z krakowa ale był na pogrzebie kononowicza mimo, że w sumie to mało o nim wie, i ma dziwną wiedzę np. jakich języków używa się w gujanie
każdy kto nie pije alko jest podejrzany
@Vadzior: @_e_l_o_: Wy chyba sobie jaja robicie xD takie kraje zna mnóstwo ludzi, nawet dzieci - wystarczy lubić czytać książki.
Mam znajomego, który ma język w telefonie ustawiony na niemiecki. Nie jest niemieckim agentem, po prostu lubi ten język.
ale ja raczej jestem normalnym człowiekiem z wykształceniem, a on grał od samego wejścia prostaka po podstawówce który jeździ na glovo i w sumie nic więcej nie powiedział, a czasem wtrącił takie mniej standardowe ciekawostki
wgl na początku jak lekko upośledzony czy naćpany gadał, może to przez stres - rozumiem, a teraz już taki wyluzowany