Wpis z mikrobloga

jak dla mnie ten gosc to jakis ruski agent czy inny kryminalista xD
- telefon po rosyjsku, gada przez telefon po rosyjsku o 22
- mowil ze nie ma pracy itd
- dosc dziwne zachowanie wg. mnie dosc psychopatyczne, wydaje sie byc bezwzgledny
- zaglada w pc ajemge1 jak tylko go nie ma i sprawdza zarobki
#ajemge1
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 22
@_e_l_o_ i pierwsze co zrobił siadając do komputera to sprawdził zarobki geja na kicku xD tylko czekał aż gej odejdzie i od razu ktoś wysłał linka do sprawdzenia zarobków w panelu.
  • Odpowiedz
@_e_l_o_ jak już idziemy w tę teorie to ukrainka też coś przy tym pc majstrowała jak gej był w kiblu że aż antywirus chodził to możliwe że oni są połączeni w jakiś sposób xD
  • Odpowiedz
@Brightsider: nic się nie włączyło, moderator sobie puścił taki dźwięk, potem puszczali dźwięki z gadugadu xd

@_e_l_o_ no i widać, że coś tam ćwiczy, biedą nie zaciąga od niego (jak np. od tej ukrainki), a tylko "podobno" robi na glovo, jest niby z krakowa ale był na pogrzebie kononowicza mimo, że w sumie to mało o nim wie, i ma dziwną wiedzę np. jakich języków używa się w gujanie
  • Odpowiedz
  • 5
@Vadzior: wlasnie zapomnialem o tym kompletnie, typ znal kraje takie jak belize, gujana francuska i jakich jezykow sie tam uzywa - prawie zaden normalny czlowiek nie wie nawet o takich krajach, no generalnie mega podejrzany gosc xD
  • Odpowiedz
mało kto wgl zna takie kraje

prawie zaden normalny czlowiek nie wie nawet o takich krajach

@Vadzior: @_e_l_o_: Wy chyba sobie jaja robicie xD takie kraje zna mnóstwo ludzi, nawet dzieci - wystarczy lubić czytać książki.

Mam znajomego, który ma język w telefonie ustawiony na niemiecki. Nie jest niemieckim agentem, po prostu lubi ten język.
  • Odpowiedz
@javelin: nie no luz, ja też znam i też bym wskazał na mapie, mniej więcej

ale ja raczej jestem normalnym człowiekiem z wykształceniem, a on grał od samego wejścia prostaka po podstawówce który jeździ na glovo i w sumie nic więcej nie powiedział, a czasem wtrącił takie mniej standardowe ciekawostki
wgl na początku jak lekko upośledzony czy naćpany gadał, może to przez stres - rozumiem, a teraz już taki wyluzowany
  • Odpowiedz
@_e_l_o_: @Vadzior Ja też znam takie kraje, to czyni mnie wyjątkową? xd Zwykła wiedza z geografii. Takie coś to może tylko imponować kubusiowi, który myślał, że w Grecji mówi się po hiszpańsku xd Ale wykopki mają takiego idola
  • Odpowiedz
@arsze_nick: taka bystra jesteś, a nie widzisz że Wtykło robi z siebie idiotę pod kontent, ewentualnie baituje aktorów, żeby się trochę powymadrzali? Ja wiem, że czasami robi to w sposób nawet wysublimowany, ale z tą Grecja i hiszpańskim to była oczywista oczywistość.
  • Odpowiedz