Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +118
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Po strzeleniu sobie w kolano przez USA celem wsparcia Rosji i Chin przedstawiciele wszystkich krajow postanowili spotkać się na jedynej nieużywanej w Europie plycie lotniska w Radomiu, chwycić wspólnie za ręce i utworzyc w ten sposob symboliczny gest, ktorym z lotu ptaka było kolo, majace symbolizować ratunkowe koło gospodarcze.
Wspólnie ustalili, ze koncza globalnie ere dodruku pieniadza i wracamy do standardu złota, z uwagi na to, ze sie lepiej sprawdzał i byl sprawiedliwy. Koniec rezerwy cząstkowej w bankach i kredytów. Chcesz cos kupic? To uzbieraj.
Teraz to bedzie prostsze, poniewaz liderzy wspolnie uznali, ze skoro planeta ma ograniczone zasoby a system jest oparty o ciągły wzrost to obecna strategia nie ma sensu i przechodzimy na zrównoważony wzrost. Do tego jednym ruchem rozwiazany zostal problem z dostepem do nieruchomosci i poza mickpl kazdy bedzie latwo mogl nabyc swoje wlasne mieszkanie.
Podobnie wyglada sprawa z emeryturami. Od dzisiaj przestaja one byc piramida finansowa i nikt sie nie musi martwic o prace do śmierci czy śmierc z glodu w przypadku braku mozliwosci jej podjecia na starość.
W zwiazku z powyzszym nie ma juz potrzeby inwestowac środków a koncem tygodnia wszystkie gieldy zostaja zamkniete. Inwestorzy, ktorzy nie zdaza wypłacić swoich środków dostaną równowartość portfolio w postaci bonow do Empika.
Było, minęło. Its over.
Nocoinerzy mieli rację, przepraszam za wprowadzanie w błąd. Na pożegnanie przed zamknieciem wykopu gratisowe śmieszne kreski.
Pozdrawiam
#bitcoin #kryptowaluty #inwestowanie #gielda
#kryptowaluty #bitcoin
źródło: IMG_20250407_124446
Pobierz