Wpis z mikrobloga

Kurła, trochę żenady dostaje jak widzę mnogość shortów Billego, a to referującego, że gdzieś wyjeżdża (z widokiem górzystego terenu), a to pokazujące wnętrze (w jego mniemaniu) luksusowego samochodu xD

Bijecie się z Łoniakiem o palmę krindżu i dobrze Ci idzie xD

Odnoszę wrażenie, że 95% widzów ma w pompce, gdzie, kiedy i czym wyjeżdżasz, ale chyba czujesz duży wewnętrzny imperatyw pochwalenia się weekendem w Białce Tatrzańskiej czy innym Flachau.

Billy, dobra rada. Te shorty są nie mniej żałosne od obracającego się za Europejką Alvaro, mówiącego, że by ją ukłuł.

On jest zafiksowany na laseczkach, a w Tobie drzemie potrzeba do zaznaczania (potencjalnego) luksusu, gdzie do treści są podlinkowane żebrostronki z prośbą o wsparcie 5zl.

Zacznij podróżować po świecie, bo Grecja na nikim wrażenia nie zrobi.

Z chęcią pooglądam zdjęcia z USA, Singapuru czy Meksyku, choć wiem, że to już droższa zabawa, ale na tak majętnego człowieka, to jak splunąć ( ͡º ͜ʖ͡º)

Skup się na treści. To kim jesteś i co masz nas nie obchodzi.

Musiałem to z siebie wyrzucić ( ͡º ͜ʖ͡º)

#raportzpanstwasrodka
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kurczakos1: Mi nie zależy na tych pieniądzach, ale daj donejta bo skomentowałem gniota klapka ze z------m dźwiękiem. Też mnie bawi to kreowanie się na niewiadomo kogo i łaszenie się na jakieś grosze z buycoffee.
  • Odpowiedz
  • 5
@Sefton Też tak myślałem Stefan, tzn. Sefton ( ͡º ͜ʖ͡º)

Zawsze miałem wrażenie, że my, tagowicze, jakkolwiek różni byśmy nie byli, zawsze walczyliśmy z właśnie tą próżnością, wyimaginowanym przepychem i kreacjami w Kambo-Universum.
  • Odpowiedz
  • 3
@spokoj

Jeszcze mi się przypomniało, jak były rozlosowywane, odebrane w np. Prime Gaming (czy innym GoGu czy Epicu) darmowe kody do jakichś szitowych gier, albo uzyskany za kliknięcie newslettera, kod na miesiąc Apple TV, na którym są dwa seriale warte uwagi, dlatego nikt tego nie wykupuje xD

W konkursach brało udział 6 osób w tym szwagier i kuzyn ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie ukrywajmy, jest to solidna
  • Odpowiedz
  • 1
@PrawdaTeraz

Przyznam szczerze, nie znam jegomościa, jak i tamtego universum.

Ja tylko opinię drobną wyrażam, nic osobistego ( ͡º ͜ʖ͡º)

Czy biznesem, nazwałbym zarobek 150zł na miesiąc? Dobra, niech będzie, to mikro-biznes :-)
  • Odpowiedz
@kurczakos1: nie chcę Cię martwić, ale za bardzo się wczuwasz. Właśnie o to chodzi, że każdy ma to w pompce. Ale jednak nie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@kurczakos1: jak chcesz zdj z usa poogladac to w neci wystarczajaco znajdziesz. Nie zebym jakos hejtowal bo racji troche masz, najpierw palmowy raj cos tam zaczol robic, potem prezes postraszyl nerda co wyglada jak maciek z klanu i sie zesral i filmiki juz tylko przyciete i bron boze nic na knura a jesli juz to lekko dla smiechu. Potem pokazal swoja facjate i zaczol wysylac swoje gnioty co jskos nie
  • Odpowiedz