Wpis z mikrobloga

@kiedys_bylem_zielonka ale co siedzi, co mam sprawdzać. Wy kategoryzujecie każdego i uważacie że każda kobieta i każdy muzułmanin/m----n/turek i inny to mają wgrany jeden program i każdy ma to samo w glowie.

Nie przyjmujecie co wiadomości że ktoś wam przedstawia świat w memie i od razu się triggeruejcie na wyimaginowaną sytuację XD potem podprogowo już kojarzycie coś i z automatu przyjmiecie całą narrację, która ktoś wam taki obraz sprzedał.

Beka
  • Odpowiedz
@Coopshtyl pokaż mi taką sytuację, a najlepiej kilka w prawdziwym życiu, oczywiście chodzi o sytuację z mema. Bo to że znajdziesz wpis muzułmanina który powie że kobirty są głupie to dobrze wiesz że to nie o to się tutaj rozchodzi
  • Odpowiedz
@jest_agrest-nie_ma: Im dłużej żyję tym bardziej zacząłem zauważać, zwłaszcza po swoich prawicowych kolegach którzy już od lat są 'wygodnie' sami, że 'wyzwolone, lewackie, feministyczne, zepsute, roszczeniowe' p--------o to bardzo słaba wymówka że nie mogą zaruchać, że są kompetnie beznadziejni w sprawach damsko-męskich. Na zmianę coś tam p------ą że nie wezmą karynki bo za głupie, a z drugiej strony 'porzondna' dziewczyna nie jest godna jego 'włączonego, oświeconego' myślenia xDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@kiedys_bylem_zielonka wiadomo, jak kobiety mają w większości lewicowe poglądy (fakt), to od razu "nie upatrują w islamie zagrożenia", skąd te rewelacje? z wykopu? krytyka jest skierowana do mężczyzn jako do ogółu, "białych" dopowiedziałes sobie Ty.
  • Odpowiedz
@Coopshtyl

@json-derollo: Jak to jest, ze setki, tysiace osob z czyms sie spotykaja nagminnie, po czym przychodzi jakas grupa osob i stwierdza "to jest tylko w glowie wykopkow".

Tysiące głupich prawakow to jakaś grupa, której warto wierzyć? XD
  • Odpowiedz