Wpis z mikrobloga

Stanowiski dał d--y z tymi podpisami. Jaka jest logika, żeby prosić o wysyłkę list z podpisami pocztą (teraz chociaż inpostem)? Mam płacić 12zł za wysłanie 1-3 podpisów?

Chętnie bym mu dostarczył kartkę, ale mógł wystawić swoich przedstawicieli w największych miastach np co weekend na parę godzin. Ludzie by im podowozili te listy, a nie pieprzyli się z wysyłką.

#stanowski #kanalzero #polityka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cwlmod: No tak, lepiej jechać autem na rynek miasta powiatowego dostarczyć kartkę, parkować/czekać pewnie w kolejce niż wysłać coś z paczkomatu gdzie chyba każdy w Polsce ma paczko max 1km od niego.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@czillaut: No tak, bo lepiej kupić kopertę, zapłacić 12zł i dymać do paczkomatu, zamiast wrzucić listę do skrzynki podczas podróży do pracy albo spaceru w weekend xD
  • Odpowiedz
@czillaut: mniej czasu i organizacji zajmie wysłanie paczko ;) można się kłócić że do 50% mniej pieniędzy zajmie podjazd ale to też zależne od parkowania

jak używasz argumentu podróży do pracy czy spaceru to paczkomat ma ten sam argument....nawet lepszy bo będziesz miał bliżej paczkomat twojej trasy niż rynek miasta ;)

reasumując, lepsze jest wysłanie paczko czy dla ludzi i szczególnie dla niego bo nie musi też płacić ludziom za
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@czillaut: Bzdura. Paczkomaty są dobre dla ludzi poza dużymi miastami. Ja wolę podjechać i fizycznie wrzucić listę na patelni w Warszawie niż dymać do paczkomatu.

Brak fizycznego zbierania podpisów spowodował, że ma teraz problem z podpisami. Takie są fakty.
  • Odpowiedz
@cwlmod: Ty wolisz bo akurat możesz podjechać pod patelnię w warszawie xD To nic, że w okolo jest z 10 paczkomatów ;d Jadac do paczko jestes PEWNY że załatwisz wszystko w 20min, jadąc w takie miejsce nie masz pojęcia ile to zajmie i to nawet w twoim, skrajnym przypadku. Mógł pewnie zbierać też fizycznie, co przecież robił tylko nie było regularnego systemu. A podpisy i już ma - z tego
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@czillaut:Każde duże miasto ma jakiś mega duży węzeł przesiadkowy i ludziom jest na rękę podejść i wrzucić kartkę. Dymanie do paczkomatu to jest dodatkowy wysiłek i koszt, na który nie mam czasu.
  • Odpowiedz