Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

annlupin +25
siedze se jusz może film obejrze nie wiem a co uwas
źródło: annlupin098734
Pobierz

Jako małolat również myślałem, że ciężką pracą się dorobię, a potem poszedłem do pierwszej pracy dla Polaka po której miałem traumę XD następnie kilka lat neetowania i zarabianie hajsu w internecie. Zawsze miałem gadane, więc po tych 6-7 latach stworzyłem cv(oczywiście fejur) i działałem wg metody „fake it till you make it”. 5 lat później - manager niższego szczebla w jednej z najbardziej znanych firm w mojej
@Dari43: też nie do końca - takim myśleniem skazujesz się na przegryw. Szansa na zostanie milionerem jest praktycznie zerowa, ale wyjście do klasy średniej od zera nie jest takie trudne, jeśli masz mózg i determinację do kombinowania, ale wiem, że ciężko o konsekwencję i nie poddawanie się w dążeniu do długookresowych celów w czasie tiktoków.
Dobrze chociaż, że jestem jedynakiem i mam szanse odziedziczyć nieruchomości, bo gdyby nie to byłby magik.