Aktywne Wpisy

Rok bez jedzenia, no no #glodowka
źródło: temp_file607949708072803182
Pobierz
Usunelem_Konto +11
#izrael izareal nie przyniesie się na inny kontynent. I musi się bronić nawet wyprzedzając atak. Więc przestańcie narzekać na Izrael oni mają jako wroga wszystkich wokół siebie.

Jako 14 latek: ciężka praca, dobra szkoła ewentualnie pomysł na siebie, dużo wyrzeczeń, jasno określony cel
Jako 24 latek: dużo szczęścia, bogaci starzy.
#rozwojosobisty #przegryw #programista15k #nieruchomosci
Jako małolat również myślałem, że ciężką pracą się dorobię, a potem poszedłem do pierwszej pracy dla Polaka po której miałem traumę XD następnie kilka lat neetowania i zarabianie hajsu w internecie. Zawsze miałem gadane, więc po tych 6-7 latach stworzyłem cv(oczywiście fejur) i działałem wg metody „fake it till you make it”. 5 lat później - manager niższego szczebla w jednej z najbardziej znanych firm w mojej
@Dari43: też nie do końca - takim myśleniem skazujesz się na przegryw. Szansa na zostanie milionerem jest praktycznie zerowa, ale wyjście do klasy średniej od zera nie jest takie trudne, jeśli masz mózg i determinację do kombinowania, ale wiem, że ciężko o konsekwencję i nie poddawanie się w dążeniu do długookresowych celów w czasie tiktoków.
Dobrze chociaż, że jestem jedynakiem i mam szanse odziedziczyć nieruchomości, bo gdyby nie to byłby magik.