Aktywne Wpisy

Seaman193 +2
#zareczyny #pierscionek #diament pytanie do panów którzy robili pierścionek zaręczynowy na zamówienie z diamentem. Niebawem bo w tym roku planuje się oświadczyć i powoli szukam odpowiedniego pierścionka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stwierdziłem że kupię diament oddzielnie a pierścionek zostanie wykonany przez złotnika. Czy strona e-diamenty.pl na której można zakupić dany kamień jest warta uwagi? Czy może szukać gdzie indziej? Może ktoś może

kommie +54
źródło: il20250413_905845615_xlarge
Pobierz

1. Jak cię zgwałcą to musisz urodzić.
2. AfD to nasi przyjaciele a z Putinem trzeba się dogadać.
3. Jestem cuckiem i nie chcę zrównania wieki emerytalnego.
4. Chciałbym 800+ usunąć, ale trochę się wstydzę to powiedzieć więc będę mówił, że "nie ma co dyskutować, bo się nie da."
5. Z EU chciałbym wyjść, ale wstydzę się powiedzieć więc będę mówił, że "wyborcy tego nie chcą".
#polityka
Masz, z twojej telewizji pewnie ¯\(ツ)/¯
8 tydzień i 6 dni kontra 9 tydzień i pierwszy dzień jak odróżnić?
@Ravau23: To się skup na swojej, a nie na rodzinach innych.
Nie wiem kto tutaj miałby być "wami", widzę schizofrenia/paranoja wjechała. Typowe to tutaj jest Twoje zachowanie jako wyborcy Słabka, zero argumentów tylko unikanie odpowiedzi XD
@Ravau23: I się wystrzelałeś, że nie masz, skoro to osiągnięcie dla Ciebie XDDD Nie dziwne skoro jesteś bywalcem #przegryw
Czy to początek politycznego przełomu w Polsce?
Tak, zmiana i obalenie duopolu właśnie
@Czoso: chciała to taki twardziel, że nie ma nawet odwagi wlasciwie dokończyć tego co chcial powiedzieć xD
1a) musisz wyjść za gwałciciela i masz dożywotni zakaz rozwodów
1b) g--------l wspaniały ojciec ma prawo lać dziecko, bo były jakieś badania ale doktur nie pamięta