Wpis z mikrobloga

Piątka piżmaka:

1. Jak cię zgwałcą to musisz urodzić.

2. AfD to nasi przyjaciele a z Putinem trzeba się dogadać.

3. Jestem cuckiem i nie chcę zrównania wieki emerytalnego.

4. Chciałbym 800+ usunąć, ale trochę się wstydzę to powiedzieć więc będę mówił, że "nie ma co dyskutować, bo się nie da."

5. Z EU chciałbym wyjść, ale wstydzę się powiedzieć więc będę mówił, że "wyborcy tego nie chcą".

#polityka
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SzlachcicPolny: typowe dla waszej narracji. Setki hipotetycznych sytuacji których prawdopodobieństwo wynosi mniej niż wygranie w lotka. Ja potrafię zadbać i obronić swoją rodzinę więc mnie ten temat nie dotyczy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Ja potrafię zadbać i obronić swoją rodzinę więc mnie ten temat nie dotyczy ¯\(ツ)/¯

@Ravau23: To się skup na swojej, a nie na rodzinach innych.

typowe dla waszej narracji.

Nie wiem kto tutaj miałby być "wami", widzę schizofrenia/paranoja wjechała. Typowe to tutaj jest Twoje zachowanie jako wyborcy Słabka, zero argumentów tylko unikanie odpowiedzi XD
  • Odpowiedz
Ty o swoją też bo pewnie nie masz.

@Ravau23: I się wystrzelałeś, że nie masz, skoro to osiągnięcie dla Ciebie XDDD Nie dziwne skoro jesteś bywalcem #przegryw

Pokaż dowód że jestem wyborcą Mentzena? Unikanie odpowiedzi bo fakty są inne niż wasze urojenia?
@MinisterKoryto +266
Coś niesamowitego – tysiące ludzi na spotkaniach w Białymstoku i Lublinie. Widać, że Polacy są zmęczeni duopolem i szukają realnej alternatywy. Nie ma autobusów zwożących „klakierów”, nie ma ustawianych tłumów – są zwykli obywatele, którzy chcą zmiany.

Czy to początek politycznego przełomu w Polsce?

Tak, zmiana i obalenie duopolu właśnie
  • Odpowiedz
@Czoso: zapomniałeś o podpunkcie
1a) musisz wyjść za gwałciciela i masz dożywotni zakaz rozwodów
1b) g--------l wspaniały ojciec ma prawo lać dziecko, bo były jakieś badania ale doktur nie pamięta
  • Odpowiedz
  • 0
@Czoso a grasz jego"pożytecznego idiote" jesli temat aborcji mialby byc rozwiazany to juz dawno bylby rozwiazany, mamy takie spoleczenstwo jakie mamy i odzwierciedlenie w sejmie, nic tego nie zmieni, a w sprawach gospodarczych chociaz odrobine cos zmienic moze Memzen, jesli masz inny pomysl to chetnie o nim usłyszę
  • Odpowiedz