Aktywne Wpisy

malani +668
#kpo
Wiecie dlaczego mamy aferę z KPO? Bo jest łatwy dostęp do danych.
Praktycznie nikt tutaj nie porusza faktu, że pieniądze z UE w przeróżnych formach były marnotrawione od kilkudziestu już lat. Sam pamiętam jak jeszcze kilkanaście lat temu jeden z pracowników uczelni (opiniujących wnioski) namawiał mnie do "wymyślenia jakiegoś pomysłu" i wzięcia kasy z UE i PARP.
Wiele
Wiecie dlaczego mamy aferę z KPO? Bo jest łatwy dostęp do danych.
Praktycznie nikt tutaj nie porusza faktu, że pieniądze z UE w przeróżnych formach były marnotrawione od kilkudziestu już lat. Sam pamiętam jak jeszcze kilkanaście lat temu jeden z pracowników uczelni (opiniujących wnioski) namawiał mnie do "wymyślenia jakiegoś pomysłu" i wzięcia kasy z UE i PARP.
Wiele

ElonMuskKochamCie +194
Teraz człowiek wie dlaczego Platforma obywatelska tak dzielnie walczyła i blokowała te środki z KPO za rządów PISu XDDD co to by była za tragedia gdyby to oni mogli je zdefraudować.
#kpo
#kpo
źródło: Donald_Tusk_2025
Pobierz

1. Jak cię zgwałcą to musisz urodzić.
2. AfD to nasi przyjaciele a z Putinem trzeba się dogadać.
3. Jestem cuckiem i nie chcę zrównania wieki emerytalnego.
4. Chciałbym 800+ usunąć, ale trochę się wstydzę to powiedzieć więc będę mówił, że "nie ma co dyskutować, bo się nie da."
5. Z EU chciałbym wyjść, ale wstydzę się powiedzieć więc będę mówił, że "wyborcy tego nie chcą".
#polityka
@PietnascieOjroZaWpis:
źródło: 2c3a9462e6fa9e2f15e1f947bf5e4c13a94bfe2f477b6b710647bfc9f53636f9
PobierzPrawda jest taka, że na traszkowskiego zagłosuje ta sama grupa docelowa co wcześniej głosowałaby na dlugopisa i jesteście mniejszością wśród ludzi produkcyjnych, którzy na przedstawicieli popis zaglosuje, a to oznacza, że jesteście mentalnie starymi dziadami ;) a stare dziady głosują na nich bo są łatwowierni i niedołężni po prostu. Gratulacje!
@Ravau23: Ale ja mówię o Tobie, jesteś gotowy czy nie? Bo jak nie jesteś to jak zwykle konfowiec co tylko gadać potrafi, a jak trzeba coś zrobić, to ucieka na hulajnodze
@elkutos: A o czym mówi sławek, że ci biedni ludzie nie potrafią go zrozumieć? Na każdym spotkaniu powtarza dokładnie to samo jak zdarta płyta: politycy to nieroby i złodzieje, zachód upada, a podatki muszą być niskie. Trzeba tutaj coś interpretować i tłumaczyć co sławek miał na myśli? Btw. strategia komunikacji z wyborcami, o której mówił berkowicz jest już nieaktualna?
@Ravau23: Poniżej różnica między 9 tygodniowym zarodkiem, a nowonarodzonym dzieckiem. Jeśli się dobrze przyjrzysz, to zauważysz pewne drobne różnice i może przestaniesz traktować zabieg aborcji na równi z mordowaniem ludzi ¯\(ツ)/¯
Btw. O życie plemników też tak dzielnie walczysz, jak pan bóg przykazał, czy to jest wyjątkowa sytuacja, bo dotyczy ciebie osobiście?
źródło: 3_1_0_9_3859_242
Pobierz@elkutos ano biedny Memcen, jak nie wyrwany z kontekstu, to nie to miał na myśli, to zapomniał albo jak ostatnio z likwidacją PITu on tylko żartował i rzucał kiełbachę wyborczą. Zawsze niezrozumiały, zawsze wiatr w oczy, wiecznie pod górkę:(((
XD
Jesteście takimi sami zombie wyznawcami jak pisowcy. Niezły cope
@elkutos mówisz o nim czy jego fanach?
Edit: w sumie nieważne ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: image
Pobierz