Aktywne Wpisy

Wormditt +26
źródło: 20250506_141150
Pobierz
wfyokyga +72
Dzień dobry, dziękuję że o mnie pamietaliscie i mnie godnie zastąpiliście w tematach obrazów i czołgów. Szczególnie @BBxx bo widziałem że n---------ł ostro, muszę to wszystko zaplusować. Reszcie też dziękuję i też se tęskniłem za wami. Cieplutko w serduszku dla jego gdy widział te wszystkie wpisy z pozdrowieniami (づ•﹏•)づ
#solidarnizwfyokygom
#solidarnizwfyokygom
źródło: temp_file5040782420009752059
Pobierz

1. Jak cię zgwałcą to musisz urodzić.
2. AfD to nasi przyjaciele a z Putinem trzeba się dogadać.
3. Jestem cuckiem i nie chcę zrównania wieki emerytalnego.
4. Chciałbym 800+ usunąć, ale trochę się wstydzę to powiedzieć więc będę mówił, że "nie ma co dyskutować, bo się nie da."
5. Z EU chciałbym wyjść, ale wstydzę się powiedzieć więc będę mówił, że "wyborcy tego nie chcą".
#polityka
10. cytowanie jego własnych słów
9. pytanie się go o jego własne słowa
źródło: image
Pobierzi jeszcze "jestem przeciwko dopłatom dla deweloperów" chyba, że nazwiecie to ulgami to jestem za XD
5tka to za mało na niego. 10tka jest potrzebna
@Czoso: Macron: "Jestem gotów na rozmowy z Putinem" - brawo brawo, co za mąż stanu, vive la France! Macron dla pokoju!
Mentzen: "Trzeba się z Putinem dogadać" Onuca! Zdrajca! Wstyd! Nie wolno rozmawiać ze zbrodniarzem.
xD
@Czoso: + wysyłałbym młodych mężczyzn na ćwiczenia wojskowe
Zapewne bardzo mało, ale ten case dobrze obrazuje, że kandydat ma skłonności psychopatycznego znęcania się nad ludźmi w zamiast za wyimaigowane punkciki do nieba.
Pokazuje też, że nie ma trzeźwej empatii, trzeźwej oceny i będzie kształtował państwo na bazie religijnego fundamentalizmu.
Zadanie matematyczne na weekend: chłopskim rozumiem oszacuj sobie ile nie jest zgłaszane i jako procent z tego może statystycznie skończyć się zapołodnieniem.
około 6000 ginie osób na drogach rocznie.
około 6000 popełnia też samobójstwa.
ale co ma piernik do wiatraka?
@Czoso: twoją trzeźwa ocenę xd
Zdałeś 2 głupie pytania bez ładu i składu, nie na temat bez żadnego follow-up i teraz wysrałeś z siebie 3 wyrazy. Dajesz jakość, pisz więcej. Nie będę cię banował żebyś mógł jeszcze tutaj dla nas poskakać jak małpla w kaltce i pokazać wszystkim jakimi przygłupami są konfederaci.
Napisz coś jeszcze.