Wpis z mikrobloga

@josedra52: Candace byΕ‚a jednΔ… z najbardziej bezpΕ‚ciowych VA.

BΔ™dzie mi ΕΌal, jeΕΌeli wymieniΔ… kolejnych VA, bo sporo jest naprawdΔ™ fajnych, a nadal nie przyzwyczaiΕ‚em siΔ™ do nowego Tighnariego.
Natomiast nie spotkaΕ‚em siΔ™ z tym, by jakaΕ› gra miaΕ‚a tyle przebojΓ³w z VA i liczΔ™, ΕΌe kaΕΌdy kolejny ktΓ³ry bΔ™dzie w grze nie doΕ‚Δ…czy do strajku.
  • Odpowiedz
@josedra52: pięknie ją tam na reddicie wyjaśniają, ogólnie fajnie, że ludzie stanęli po stronie tego nowego Kinicha, bo do tej pory chyba jednak wspierali strajk, ale widać ostatnio, że coś pęka i kończy się cierpliwość, a te całe sag-aftra też wcale nie jest takie piękne i wspaniałe (a ja tak czułem już pół roku temu)
  • Odpowiedz
@josedra52 W skrΓ³cie to od pΓ³Ε‚ roku +/- 90% angielskiego castu strajkuje, a jak hoyo siΔ™ w------o i zaczΔ™Ε‚o recastowac te trans pokemony to siΔ™ w-------Δ… i groΕΌΔ… typowi co sobie wziΔ…Ε‚ robotΔ™ czy coΕ› ΕΊle rozumiem?
  • Odpowiedz
  • 2
@misrz_mocy_ognia: Mniej wiΔ™cej. Nie zwolnili nikogo kto jest w zwiΔ…zku zawodowym i ma zakaz nagrywania.

Zamienili za to aktorΓ³w nie zrzeszonych w zwiΔ…zku ktΓ³rzy nie nagrywali z wΕ‚asnej woli w geΕ›cie solidarnoΕ›ci.

Przy czym nie staΕ‚o siΔ™ to tak od razu bo mieli parΔ™ miesiΔ™cy na powrΓ³t do nagraΕ„, przecieΕΌ jakby chcieli to by Kinicza zrecastowali od razu a jednak czekali mimo, ΕΌe to odbiΕ‚o siΔ™ na braku dubbingu w
  • Odpowiedz