Aktywne Wpisy

cześć wykopowicze! 🌟 właśnie przeczytałem świetny artykuł na rocketjobs.pl o klauzuli RODO w CV na 2025 rok, i chciałem się tym podzielić, bo temat, jak się okazuje, jest ważniejszy, niż niektórzy z nas myślą. 🧐
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co

Nacho_Libre +7
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham z last.fm - Notowanie: 628 - 30 marca 2025
♪┌|∵|
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham z last.fm - Notowanie: 628 - 30 marca 2025
♪┌|∵|

Ja zacząłem od Zorin, potem przesiadłem się na Mint, krótko na Manjaro, jakoś mi ta dystrybucja nie podeszła, potem najdłużej KDE Neon i teraz Nobara, dystrybucja dla graczy.
#linux #systemyoperacyjne #technologia #informatyka
Jak widać mam z Archem relację hate-love, często się w------m na niego ale finalnie zawsze do niego wracam, gdyż jest według mnie po prostu najlepszy. Uważam też, że mocno poszedł do przodu, bo z dystrybucji, nad którą trzeba było sporo siedzieć stał się distro który działa out of the box (zakładając ze instalujesz przez archinstall). Nie lubię korzystać z gui software managerów, flatpaków i snapów, kocham