Aktywne Wpisy

Lenalee +52
Smutno mi ;-;
CzaiΕam siΔ przez dwa dni i zrobiΕam kilka podejΕΔ ΕΌeby ukraΕΔ czaszkΔ panu gawronowi (rip [*]) bo ciΔ gle ktoΕ krΔciΕ siΔ w pobliΕΌu, wiΔc trochΔ wstyd byΕo grzebaΔ przy truchle. W koΕcu udaΕo mi siΔ jΔ zabraΔ, mimo ΕΌe i tak jakiΕ dziadek z pieskiem widziaΕ co robiΔ (no ale juΕΌ byΕo za pΓ³ΕΊno ΕΌeby uciec z miejsca zbrodni)
PrzeniosΕam jΔ ponad kilometr ΕΌeby poΕoΕΌyΔ obok mrowiska. MrΓ³wki od razu
CzaiΕam siΔ przez dwa dni i zrobiΕam kilka podejΕΔ ΕΌeby ukraΕΔ czaszkΔ panu gawronowi (rip [*]) bo ciΔ gle ktoΕ krΔciΕ siΔ w pobliΕΌu, wiΔc trochΔ wstyd byΕo grzebaΔ przy truchle. W koΕcu udaΕo mi siΔ jΔ zabraΔ, mimo ΕΌe i tak jakiΕ dziadek z pieskiem widziaΕ co robiΔ (no ale juΕΌ byΕo za pΓ³ΕΊno ΕΌeby uciec z miejsca zbrodni)
PrzeniosΕam jΔ ponad kilometr ΕΌeby poΕoΕΌyΔ obok mrowiska. MrΓ³wki od razu

ΕΊrΓ³dΕo: DSC00036
Pobierz
stam +134
#mecz proszΔ, niech ktoΕ ΕwiatΕy mi wyjaΕni, bo moΕΌe ja siΔ k---a nie znam, dlaczego za rΔkΔ Realu sΔdzia nie podyktowaΕ karnego, a anulowaΕ gola barcy po zagraniu rΔkΔ
zawodnika, skoro w obu przypadkach rΔka nie byΕa celowym zagraniem, ale jednak poszerzyΕa obwΓ³d ciaΕa?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomoΕΔ przepisow? XD
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiΔtamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no wΕaΕnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniΔ cy nasze dane i pozwalajΔ cy pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co wiΔcej, dziΔki niej moΕΌemy byΔ brani pod uwagΔ w przyszΕych rekrutacjach, wiΔc to nasze dodatkowe punkty.
dziΔki klauzuli rekruterzy mogΔ bezstresowo przechowywaΔ i przetwarzaΔ nasze dane, a my mamy pewnoΕΔ, ΕΌe zaliczyliΕmy βcv-checklistΔβ. co ciekawe, polecajΔ umieΕciΔ jΔ w stopce CV - nie odciΔ ga uwagi od reszty dokumentu, a rekruterzy i tak tam szukajΔ . pamiΔtajcie teΕΌ, ΕΌeby tekst byΕ czytelny - ΕΌadnych dziwnych czcionek czy kolorΓ³w!
jasne, kaΕΌdy chce mieΔ pewnoΕΔ, ΕΌe jego dane sΔ bezpieczne, ale teraz pytanie: jakie macie doΕwiadczenia zwiΔ zane z klauzulami RODO w procesie rekrutacji? sprawdzacie, czy sΔ stosowane poprawnie? π€
#praca #pracbaza
Czytaj dalej
ΕΊrΓ³dΕo: 0d3561b63a1f242750d2386e74947ce6bdee2d0cb68f76c9e069dfb83a16e47f
Pobierz@rocketjobs_pl: Na palcach jednej rΔki pijanego rzeΕΊnika policzΔ ile razy sΕyszaΕem (a nie byΕem bezpoΕrednio), ΕΌe ktoΕ siΔ skontaktowaΕ odnoΕnie nowej rekrutacji na podstawie CV uΕΌytego do aplikacji na starΔ pozycjΔ. Bo tak robiΔ tylko desperaci bez chΔtnych na ich ogΕoszenie.
To jest wierutna bzdura, bo HR na nowΔ pozycjΔ zawsze otwierajΔ nowy proces i
SwojΔ drogΔ na profilu @SpaceMonkey widziaΕem dobre riposty w komentarz, bardzo ogarniΔty uΕΌytkownik xD