Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +172
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

A potem spada na nich coś w stylu czy to wesele córki, przeciekający dach, popsuty samochód, choroba, no cokolwiek - i wystawiają np. za 450k ("niech STRACĘ") boleśnie sobie w kolejnych tygodniach uświadamiając, że może i 500k by dostali, ale roku temu na górce (jak janusz "aktualizował"), a teraz i za 300k nie ma chętnych.
#nieruchomosci
Dokładnie tak jest, chciałem kupić dom w górach i po sprawdzeniu dokumentów wyszło, że działka idąca przez środek domu należy do sąsiada, oni ją zasiedzieli xD, naturalnie "zapomnieli" o tym powiedzieć.
To ja krótka piłka, 20% mniej z ceny, bo to może być problem. A oni, że starzy, schorowani, dzieci potrzebują pieniędzy, więc mam powinienem im zapłacić więcej. To było 5 lat temu.
@mickpl: no, nie no tyle to nie, u mnie unity z wtórnego, które nie są hodowlą grzybów i listwy przypodłogowe były kładzione później niż za Gierka, lecą dość szybko.
@Tremade: no choćby dziś był taki spadek, a co?
źródło: image
Pobierz