Wpis z mikrobloga

@arkan997: Odyssey jest mega spoko, pamiętam jak ukończyłem całą grę z dodatkami i choć trochę byłem zmęczony czyszczeniem map to zadałem sobie pytanie "To co, jeszcze raz od nowa?", ale nie chciałem żeby mi zbrzydło( ͡° ͜ʖ ͡°) ale to gwarantowane dobrze spędzone 160h
  • Odpowiedz
ale to gwarantowane dobrze spędzone 160h

@Megalomamia: 30-40h dobrze skompresowanej rozgrywki > tysiące godzin robienia tego samego.
Odyssey był królem nudnego grindu, najnudniejszy AC w historii, non stop robiło się to samo.
  • Odpowiedz
@Krs90: E tam, nie ma aż tak źle byś robił non stop jedno i to samo, masz choćby bitwy morskie, bitwy o terytorium, polowanie na zwierzęta, zagadki środowiskowe z tych tabliczek itp ale jasne jest tego tyle, szczególnie tych małych obozów że to może się znudzić. A na czym polega takie GTA, jedź do punktu A samochodem i posłuchaj dialogów, zabij kogoś, znowu gdzieś pojedź i koniec misji. Tylko że
  • Odpowiedz
@arkan997: ja tam nie przepadam za grecikimi tematami tak samo za egipskimi ale valhala mnie zainteresowała niestety po 40h monotonnego latania zakonczylem swoja przygode bo juz dalej nie moglem
  • Odpowiedz