Wpis z mikrobloga

@Minieri: To są te detale, jak mówi Hajto, Lewy fajnie zablokował obrońcę przy końcu tak, że ten nie wiedział, czy go obiegać, czy nie. Idealnie zrobił sobie przestrzeń na oddanie strzału.
  • Odpowiedz
@golagolagola: przypomnij czy w piłce nożnej punkty są naliczane za liczbę goli czy oceny stylu? Jak ktoś strzela efektownie (to chyba mialeśna myśli, bo efektywny to właśnie jest Robert) to niech może robi mecze pokazowe, a nie gra o puchary. To trochętak jakbyś wzial typa od freestyle football i twierdził, że jest lepszy od zawodowych piłkarzy, bo lepiej to wygląda xD
  • Odpowiedz
@szybki_zuk: owszem, gafa z mojej strony, chodzi o to, że jak jesteś efektywny i efektowny zarazem, to zapadasz w pamięci. Tak, to Lewy będzie pamiętany przez Polaków, bo lepszy nam się nie trafił i nie trafi pewnie, to fakt jeśli chodzi o osiągnięcia. Bardziej piję do tego, że nie jest to piłkarz formatu światowego, jest w dobrym miejscu o odpowiednim czasie i potrafi dostawić nogę lub głowę, tyle i aż
  • Odpowiedz
@golagolagola: jak dla mnie dalej trochę mieszasz tematy. Tak jak pisałem - ma być efektywny, czyli bycie w dobrym miejscu i czasie to jest właśnie to co ma zrobić i to jest miarą jego jakości. Efektowny drybling niekoniecznie musi dawać więcej zwycięstw, a chyba o to chodzi. Bramkarz nigdy nie będzie tak efektowny jak osoby grające jako 10, ale czy to znaczy, ze jakościowo są gorsi?
  • Odpowiedz