Aktywne Wpisy

anoysath +94

forfiterex +57
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

jeszcze raz: głosowanie było przeciwko łamaniu prawa przez rządzacych
PiS to nie Polska, PiS to nie Polacy. Głosowanie przeciwko PiS nie jest głosowaniem przeciwko własnemu krajowi
filmik: super filmik nie na temat. wrzuć
xD Co ty pieprzysz w ogóle? Głosowanie było ZA SANKCJAMI NA POLSKĘ. Jak wielkie deficyty intelektualne muszą cię trapić, by w ogóle myśleć, że PE zebrał się i pomyśleli: "ej dawajcie głosujemy przeciw łamaniu prawa przez rządzących, ok?" Masz 12lat?
Dokładnie.
W sensie ta poprawka stała się częścią rezolucji, przeciwko której głosował PiS?
Skompromitowałeś się już kilkukrotnie, np. sugerując, że działania UE, które popierało KO były wymierzone w ugrupowanie polityczne, a nie w Polskę. Piorunujący jest ten miks braku wiedzy z nienawiścią.
Tak
W jaki sposób zapłacisz? Przecież jak wjedzie tutaj Rosja, to już dawno będzie z kolegami głosującymi przeciwko rezolucji o obronności dawno w Rumunii
a, bo zapomniałem, że masz prawo wypowiadać się w imieniu ogółu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Wrzuciłeś do posta Ochojską, Jachirę i Szczerbę. Napisz coś jeszcze o Kurdej-Szatan i Owsiaku
Nie dziwię się, że tak uważasz. Dziwię się, że masz tupet dzielić się swą ignorancją ze światem. Nie chce mi się wierzyć, że nie zdajesz sobie sprawy z tego jak żałośnie niekompetentny jesteś.