Wpis z mikrobloga

@dqdq1: tak zwana pamięć złotej rybki. Obronność jest kwestia istotną ale ze to ci sami ludzie którzy ograniczali nam wolność to już nie trzeba pamiętać xd typowy Polak
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: widzę, że następny pisowiec się zleciał szerzyć kłamstwa
jeszcze raz: głosowanie było przeciwko łamaniu prawa przez rządzacych

postanowiła głosować przeciwko własnemu krajowi

PiS to nie Polska, PiS to nie Polacy. Głosowanie przeciwko PiS nie jest głosowaniem przeciwko własnemu krajowi
filmik: super filmik nie na temat. wrzuć
  • Odpowiedz
głosowanie było przeciwko łamaniu prawa przez rządzacych

xD Co ty pieprzysz w ogóle? Głosowanie było ZA SANKCJAMI NA POLSKĘ. Jak wielkie deficyty intelektualne muszą cię trapić, by w ogóle myśleć, że PE zebrał się i pomyśleli: "ej dawajcie głosujemy przeciw łamaniu prawa przez rządzących, ok?" Masz 12lat?

PiS to nie Polska

Dokładnie.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: nie chce mi się gadać z tobą. mój przykład pasuje idealnie. Masz pretensje do żony, że zgłosiła na policję, że ją mąż tłucze. Takim jesteś człowiekiem.

Fragment o Tarczy Wschód stanowił odrębną poprawkę, która została przez PiS poparta.

W sensie ta poprawka stała się częścią rezolucji, przeciwko której głosował PiS?

Jesteś tak pozbawioną wiedzy jednostką, że ogromną zagadką pozostaje dla mnie, co pcha cię w ogóle do wypowiadania się
  • Odpowiedz
mój przykład pasuje idealnie. Masz pretensje do żony, że zgłosiła na policję, że ją mąż tłucze. Takim jesteś człowiekiem.

Skompromitowałeś się już kilkukrotnie, np. sugerując, że działania UE, które popierało KO były wymierzone w ugrupowanie polityczne, a nie w Polskę. Piorunujący jest ten miks braku wiedzy z nienawiścią.

W sensie ta poprawka stała się częścią rezolucji, przeciwko której głosował PiS?

Tak
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: weź już nie pisz do mnie. Przecież wszyscy na tym portalu wiedzą, że jesteś polityczną pacynką i za parę groszy każdą niegodziwość napiszesz, żeby bronić swojej partii. Nikt nie traktuje twoich wypowiedzi poważnie tutaj

Tak i jako osoba, która własnym życiem zapłaci za ewentualne pomyłki rządzących

W jaki sposób zapłacisz? Przecież jak wjedzie tutaj Rosja, to już dawno będzie z kolegami głosującymi przeciwko rezolucji o obronności dawno w Rumunii
  • Odpowiedz
@dqdq1: w którym wspólnym mianownikiem są odpowiedzialne osoby. Ten debilny tok myślenia można porównać do słów że trynkiewicza można w przedszkolu zatrudnić bo gwałcić 20 lat temu....
  • Odpowiedz
@Ravau23: znalazłeś sobie wydumany problem który mnie nie interesuje i cały czas chcesz mnie przekonać że mam się nim interesować. W międzyczasie z frustracji zacząłeś rzucać inwektywami zeby sprowadzić dyskusję do twojego niskiego poziomu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: weź już daj mi spokój. Bronisz przegranej sprawy. Nie da się w żaden sposób uzasadnić głosowania przeciwko rezolucji mającej na celu dozbrojenie Europy, w której skład wchodzi Tarcza Wschód.
PS. Wrzuciłeś do posta Ochojską, Jachirę i Szczerbę. Napisz coś jeszcze o Kurdej-Szatan i Owsiaku
  • Odpowiedz
@dqdq1: dla ciebie wydumany problem, a dla mnie fakt. Tylko głupiec nie wyciąga wniosków z przeszłości a takiegoż człowieka widzę w tobie. Żyj sobie w tej utopii. Miłych szkoleń wojskowych
  • Odpowiedz
niech o twych kompetencjach świadczy użycie sformułowania:

rezolucji mającej na celu

Bronisz przegranej sprawy.

Nie dziwię się, że tak uważasz. Dziwię się, że masz tupet dzielić się swą ignorancją ze światem. Nie chce mi się wierzyć, że nie zdajesz sobie sprawy z tego jak żałośnie niekompetentny jesteś.
  • Odpowiedz