Wpis z mikrobloga

#motocykle

Jak to jest z firmą #apcoa jak zaparkuje motocykl na ich śmiesznym parkingu pod marketem? Nie pobiorę biletu, bo nie mam gdzie go wsadzisz. Motocyklistów też próbują ścigać? Od razu mówię, że wiem, że nawet na auta te ich śmieszne wezwania do zapłaty są gowno warte, ale pytam jak oni podchodzą do motocykli.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@0_I_0: dzięki, wczytam się dzisiaj w ten konkretny regulamin na tym parkingu. Ale tam jest tego tyle napisanego małym druczkiem, że najpierw chciałem tu zapytać, kogoś kto już to przechodził
  • Odpowiedz
@ImeNs ja nigdy nie kupuje biletu, a wiem na pewno od właściciela obiektu któremu APCOA obsługuje parking, że moto nie płaci za parkowanie, chociaż z tymi operatorami na pewno trzeba uważać i ręki to bym sobie obciąć nie dał, że 100% parkingów tak ma choć powinno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@rajman: też mi się tak wydaje, bo tablic na tych biletach się nie wpisuje, niemniej jednak tak jak zalecił @0_I_0 sprawdzę to na ich parkingowym regulaminie
  • Odpowiedz
bo tablic na tych biletach się nie wpisuje

@ImeNs: jak nie? przecież oni w samochodach nawet nie patrzą na te bilety (były sprawy ze ktoś się pomylił i źle wpisał) tylko podchodzi ze smartfonem i skanuje tablice pewnie w jakiejś apce sprawdza czy są w systemie
  • Odpowiedz
@ortalionowy: no nie, różne są te parkingi i na części nawet dla darmowego czasu wpisujesz nr rej, ale są też takie gdzie bilet musisz kupić np na godzinę i nie wpisujesz numeru tylko bilet za szybę, a przedłużenie czasu na obiekcie masz po wpisaniu numeru rej.
  • Odpowiedz
  • 0
@fotograf_warszawiak: sorry ale nie będę jakieś gownianej apki pobierał. Tak jak już napisali powyżej, wczytam się w regulamin, na tym parkingu nie wpisuje się tablic tylko pobiera bilet, więc jak dla mnie, fizycznie, nie jestem w stanie pobrać tego bileciku i go umieścić w widocznym miejscu.
  • Odpowiedz