Wpis z mikrobloga

Generalnie jestem w stanie zrozumiec dlaczego niektorzy ludzie moga chciec zaglosowac na Mentzena bo "dobrze gada". Dla wielu z nas tutaj to co on pieprzy to oczywiste bzdury ale kazdy ma inna definicje bullshitu wiec niektorym sie to moze podobac, nie moja sprawa.

Natomiast naprawde nie moge pojac jak to jest, ze jego sympatycy nie widza jakim totalnym absolutnym drewnem medialnym jest ich bohater. Kazda jego wypowiedz chyba bez wyjatku (albo nie bylo mi dane takiej uslyszec) jest wypowiadana tym samym beznamietnym tonem i brzmi jak wyuczona na pamiec formulka. Zreszta widac to jak czasami lapie zwiechy na mownicy sejmowej albo jak jego rozmowca wytraci go z rytmu. Nie ma w nim charyzmy ani takiej naturalnosci, zeby mowil cos od siebie, on brzmi i wyglada niesamowicie sztucznie i naprawde dziwi mnie to, ze wiekszosc osob tego nie zauwaza

#polityka
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ExtractVitae: Mentzen to celebryta z tiktoka na poziomie Atora, dzikiego trenera lub tego niedorobionego górala, którego imienia nawet nie pamiętam. Obczaj fotki z tych jego spędów, tam z 70% nie ma praw wyborczych.

Nic dziwnego, że są takie tłumy skoro do małych miejscowości, gdzie najciekawsze co można robić to popijać akodin browarami w bramie, przyjeżdża gadającą głową z Internetu. A dzieciaki (nie oszukujmy się, ale 16-19 to mentalne dzieci) lubią
  • Odpowiedz