Aktywne Wpisy

metalfan +258
Wracam po długiej przerwie nie dlatego, żeby się żalić i żebyście mi pomogli. Chcę ostrzec innych i zastanowić się co można z tym zrobić, żeby takie historie się nie powtarzały. Sprawę zgłosiłem do OLX i zgłoszę na policji (wczoraj wieczorem nie przyjęli, bo był mecz w Warszawie, nie ma komu obsługiwać i nie wiadomo do której bym siedział na komisariacie).
Najgorsze w tej całej sytuacji jest to, że od momentu zgłoszenia reklamacji przez
Najgorsze w tej całej sytuacji jest to, że od momentu zgłoszenia reklamacji przez

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-03 014330
Pobierz
7 lat temu jak kończyłem szkołę średnią bardzo nie chciałem iść do pracy bo wiedziałem ,że to nie dla mnie 8h dziennie życia marnować żeby tylko mieć na podstawowe potrzeby, ale musiałem opłacić studia zaoczne i się jakoś utrzymać, dzisiaj już od kilku lat pracuje w #korposwiat i to jest masakra, dzien w dzień marnujesz 8 najlepszych godzin każdego dnia, żeby później zrobić obiad, posprzątać i iść spać i tak
Z reguły jakieś ujowe wzory albo kiepski stan, a te nawet ładne. No i cena jeszcze jak cię mogę, 750 gość chciał. no i nie muszę nic dokupować typu pierścieni centrujących bo otwór się zgadza. Aby czujniki trzeba będzie wywalić bo u mnie nie ma.
Najtańsze nowe są za 1020zł i są brzydsze, a u----i 500-900 i nic ciekawego.
Nigdy jeszcze felg nie zamawiałem używek. Dostawa aby 5zł, bo dopłaciłem do pobrania. Jest oznaczone że brak zwrotów, czy gość ma trochę negatywów w tym i takich że ktoś zamawiał komplet opon/felg a przychodziły tylko dwie, albo że felgi inne niż na zdjęciu, ale i pozytywne że felgi proste ładne. W każdym razie pobranie obowiązkowe. Tak kurier przywiezie, będą inne niż na zdjęciu albo jakieś uszkodzone, to odmowa przyjęcia, nie płacę i wróci do nadawcy.
#felgi #kola #motoryzacja
źródło: fjj
PobierzNo i mam jakąś wersję auta blue, która celowo ma 185 bo dokłada się to do niższego spalania. ciężkie auto 1.5t według dowodu, a silnik 90KM. nie widzę tam 205 czy 225 na 17, mimo że producent dopuszcza, no i 16 też
Można też założyć rozmiar taki jak my chcemy.Jakbyś wrzucił 205/55 to o 1cm by auto poszło w dół względem 205/60, jak prześwit wystarczający i może o tyle pójść to zawsze możesz zmienić na takie. pare stówek komplet powinien być tańszy.
u mnie np w tym i30 jest 185/65/15 195/65/15 205/55/16 i 225/45/17
Nie ma np ani
@Czarny_Klakier: @ZlodziejBilonownic @AdamF_OG
Zaskoczony jestem. Felgi przyszły ładnie zapakowane, kurier pozwolil obejrzeć przed zapłata. Zgadzają się ze zdjęciami.
Środek prawie jak nówka bo nie było zdjęć środka. To borbety są. Nie wiedziałem
źródło: 20250318_094419
Pobierzźródło: 20250318_094434
PobierzJeszcze kwestia czy są proste, ale to dopiero wyjdzie w wulkanizacji. Odważniki są w normie jeżeli chodzi o ilość, chociaż to też nie jest jakiś wyznacznik, ale dobrze rokuje.