Wpis z mikrobloga

@mirasKo-Kalwario: raczej jakiś piarowiec albo AI. Widać ucieczkę w przód, bo uprzedza wypłynięcie innych materiałów pisząc, że dziewczyn było sporo. Swoją drogą, to kolejny dowód na to, że sława czy kasa nie pomogą na kompleksy, jeśli nie jesteś ogarnięty. Jeden dodaje sobie centymetrów, drugi żebrze o fotki dziewczynek - żenua. On się wydawał ogarnięty, a to były po prostu chamskie wstawki za którymi nie szedł charakter.
  • Odpowiedz
@mirasKo-Kalwario: no już bez przesady, wypowiada się na poziomie ale nie daj się zmanipulować. Ogólnie bije pewien chaos z tego, niejasno prowadzona narracja//przekaz. Zwykły zboczeniec który stanie na głowie żeby się usprawiedliwić przed ludźmi a przede wszystkim przed sobą, bo sam nienawidzi zwyrodnialca, którym się stał pozwalając sobie na więcej i więcej. Tłumaczenie godne księdza: 'dzieci kuszą nas xd'
  • Odpowiedz
@mirasKo-Kalwario: Bez przesady... Te 15 lat temu też leciałem na dwójach z polaka w technikum (którego notabene uczyła moja wychowawczyni i ciągle mi suszyła głowę, że nie zdam matury z j.pol), a finalnie...maturkę napisałem na ponad 70%, więc jedno z drugim nie ma wbrew pozorom dużo wspólnego.
Zakolak - tudzież; LEGENDA - jest jakkolwiek "osobą publiczną", więc lanie wody przychodzi takim łatwiej, niż przciętnemu obywatelowi i efekt tego widać właśnie
  • Odpowiedz
kurde muszę przyznać ze zakolak jednak ma talent do pisania. Gość kiedyś mówił ze chyba nie ma matury albo że ledwo szkołę skończyl a jednak zasób słownictwa ma jakby kończył filologie i czytal 50+ książek rocznie a nie wyzywał ludzi w internecie i na rifcie

@mirasKo-Kalwario: Podstawy paradoks polskiej szkoły tudzież ogólnie systemu w naszym kraju jest taki, że bardzo często inteligentni i mądrzy ludzie wcale nie są wybitnymi uczniami
  • Odpowiedz