Aktywne Wpisy

lubie-sernik +81
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz
kondor_20_zglos_sie +205

Hej Mirki i Mirabele, pytanie: ile dajecie chrześniakowi na 18?
Od razu mówię, że kontakt mamy ok, wysyłam mu prezenty na urodziny co roku, chociaż w ostatnich 2 latach się nie widzieliśmy bo spędza cały czas z dziewczyną.
Chrzestnym zostałem jak miałem 16 lat bo nikt nie chciał i nie pomyślałem wtedy, że to się wiąże z wykładaniem kasy bo sam nigdy nic nie dostałem od chrzestnych (możliwe, że są nimi jego rodzice, nie wiem nawet).
Niestety teraz u mnie z kasą krucho bo w zeszłym roku kupiłem mieszkanie na kredyt i ciągle je wykańczam więc już sama wycieczka na drugi koniec Polski boli (paliwo i hotel). 18 to będzie obiad w jakiejś knajpie przydrożnej.
W necie jakieś kosmiczne kwoty padają więc jestem ciekaw ile Wy dajecie lub dostaliście na 18tkę?
#pytanie #niebieskepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt