Aktywne Wpisy
kobiaszu +409
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
sebek_r +227
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
- Betis i Valencia poległy z Sevilla
- Barcelona z Atletico
A wy co? Nadal myślicie że #premierleague jest najlepsza ? Nawet mi was nie żal.
#pilkanozna
Po 2. ja zdania nie zmieniam - Premier League po prostu jest przyjemniejsza do oglądania. Zarówno w La Liga, jak i PL nie kibicuję żadnej drużynie. Natomiast stosunkowo często zdarza mi się oglądać mecze angielskiej ekstraklasy, podczas gdy La Ligę oglądam jedynie pod przymusem.
PS. Sevilla dostała się do LE tylko dlatego że Rayo Vallecano nie dostało licencji na gre w Europie xD
w ciągu ostatnich 10 lat 7 razy drużyna z Anglii grała w finale LM i były to 4 różne zespoły. W tym samym czasie 3 razy w nim grał jeden hiszpański zespół, a dopiero w tym roku jest inaczej.
Dopiero będzie miała 4, w tej chwili wygląda to tak nawet nie liga hiszpańska, a Barcelona 3 - Premier League
@lifapek: No #heheszki bo w sumie nie wiadomo czemu od 2000 roku, a nie od 1999 czy 2001? Poza tym źle policzone są mecze finałowe, co ostatecznie ośmiesza tabelkę.
@MrAltairek