Aktywne Wpisy

Chicoxxx66 +261
XDDDD aż spaghetti dzisiaj zrobię (。◕‿‿◕。)
#heheszki #humor #humorobrazkowy #meme #memy #takaprawda #spaghetti
#heheszki #humor #humorobrazkowy #meme #memy #takaprawda #spaghetti
źródło: temp_file1032817472700730218
Pobierz
mickpl +475
Z okazji zapowiedzianych, obowiązkowych ćwiczeń wojskowych chciałbym ogłosić, że na mnie pieniędzy wydawać nie trzeba. Jestem w pełni świadomy jak wiele zrobił dla mnie ten kraj, a sumując to wszystko uroczyście obiecuję, że dzień po przekroczeniu naszych granic przez pierwszego, ruskiego żołnierza wezmę co się da i dam drapaka byle dalej na zachód. Na tym polega odpowiedzialność.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

kosnoludek się rozkręca się :
srawek chciał tylko nagrywać filmy z Krzysiem a tu nagle został zobowiązany do zastępowania państwa i instytucji. Kto zorganizował pielęgniarkę do leczenia odleżyny,kto załatwiał rehabilitację? Kto zastępował mopr,policję, instalując dla ochrony monitoring? srawek czynił to ,i jako amator popełniał błędy, np. zatrudnił kacpra, który był ,jak się okazało tylko ratownikiem medycznym a nie lekarzem. I kacper starał się pomagać,brał za to pieniądze, ale jak zobaczył, że stan Krzysia się pogarsza bo Krzysiek nie chce nikogo słuchać - to się wymiksował szybko z tej sytuacji. I poleciał do hejterów, i wyciekły tak screeny rozmów ,które są spreparowane. Tak jak screeny rozmów dorotkastokrotki, itd. Tylko kanał MCz pomagał , jaki inny redaktor podołałby tym remontom, opiece nad Krzysiem. Wszyscy tylko chcieli nagrywać filmy upadlające, menelstwo dla wyświetleń...
Komentarz usunięty przez autora
@kylolbn: czemu obrażasz okuratnego człowieka? On zastosował prasowe prawo cytatu i cytuje Kosmatego.
źródło: b4ffcd5c5b6b4132fd965f374dd430b8341452f798e7eb99708e1298328ef82a
PobierzOdbanuj irka ,konfidencie. Albo chociaż przekazuj informacje jaki jego stan zdrowia.A ogólnie to
źródło: 1000011535
Pobierz