Wpis z mikrobloga

#kononowicz #patostreamy

Jedna rzecz naprawdę mnie rozdupcyła na atomy w kontekście tego, co Olo parę dni temu mówił na lajcie w temat zeznań gadajqcego dupq pastucha. A mianowicie, że kiedy sędzina go przepytywała na temat paczek z gównami, czemu to wrzucali na kanał i pokazywali, jak kiernoz wpada w szał, to pastuch rzekomo miał zrobić taki w chvj zwyrolski creepy uśmieszek i zaczął rechotać pod nosem obłąkańczo. Zachowywał się ponoć jak młodszy brat, który po kryjomu pod nieobecność starszej siostry, grzebie jej w szafie z bieliznq, żeby sobie poprzymierzać jej stringi. Czubek miał też wymamrotać, że wydało mu się to zabawne. Normalnie padłem, jak to usłyszałem...

Olo powiedział prawdę. Popełniamy blqd mierzqc pastucha swojq ludzkq miarq. Gość naprawdę jest w chvj zaburzonym wykolejeńcem, który ma we łbie totalny gnój. Tacy jak on kompletnie nie ogarniają takich pojęć jak dobro/zło, przyzwoitość, uczciwość, szacunek etc. Ten plugawiec nie udaje – on serio żyje w swoim własnym świecie, w którym gadanie dupq do kamery jest cnotq, a zaciqganie się osranymi gaciami menela jest niczym przyjmowanie Komunii Świętej...

Jezu Chryste, jaka to jest plugawa kreatura...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@Koyanaruu: przypominam, że pod piczą... znaczy się pieczq nietypowego małżeństwa, pozostaje małe dziecko. Mam nadzieję, że tamtejsza opieka społeczna trzyma tekę na pulsie...
  • Odpowiedz